Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám diszkréten/finoman közölni egy fiú barátomnak, hogy vele szeretném az elsőt?
Szűz vagyok és sajnos az én esetemben a kapcsolat nem opció. Viszont jó lenne már megélni valami testiséget (tudom,hogy neki van tapasztalata, jelenleg szingli,28 éves) szerintetek, hogyan közöljem vele?
21/L
Sztem is tereld a szex felé a témát, és kezdj célozgatni rá h te milyen pasival( és írd le amilyen ő) szeretnéd elveszíteni. Csak leesik neki.
L
Hívj fel és mond meg egyenesen! :D
Akar ő téged? Mit gondol rólad? Van olyan bizalmi viszony h megtenné?
Én nagyon örülnék ha egy csaj ismerősöm ezzel jönne. De fontos lenne h ne kezelje párkapcsolatként.
Írj rá facebook-on és tereld a témát erotikusra. Említsd meg h milyen jó neki hogy már tudja milyen az a testi szerelem és h téged is érdekelne már és h szerelem sem kéne csak valaki aki törődik veled. Ha még erre se harap akkor ecseteld tovább és a végén tedd hozzá h "olyan mint te" "vagy pont te" Ha ez se elég célzás akkor esélytelen.
Bár akkor még mindig írhatsz nekem. :D
32F
Én 24éves srác voltam. Volt egy26éves lápny barátom mondtam neki,hogy "Tudod még nincs tapasztalatom a szexben, de nagyon ki szeretném próbálni. Lennél te az első nő az életemben?" És képzeld bejött. Ledöbbent. De kis gondolkodás után megtettük. Őazt mondta,hogy fogjam frl egészségügyi szexnek.Többet nem szexeltünk és a mai napig jóban vagyunk.
Egy lány részéről pedig megtisztelő,hogyha valakit megkér,hogy legyen az elsőén szivesen teljesíteném, hiszen paz elsőre mindenki emlékszik, egy kitörölhetetlen emlék!
No, ennyi idő alatt már az akciónak is meg kellett lennie.
Kérdező, mizu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!