Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám diszkréten/finoman...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám diszkréten/finoman közölni egy fiú barátomnak, hogy vele szeretném az elsőt?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok és sajnos az én esetemben a kapcsolat nem opció. Viszont jó lenne már megélni valami testiséget (tudom,hogy neki van tapasztalata, jelenleg szingli,28 éves) szerintetek, hogyan közöljem vele?

21/L

2019. nov. 23. 21:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Sztem is tereld a szex felé a témát, és kezdj célozgatni rá h te milyen pasival( és írd le amilyen ő) szeretnéd elveszíteni. Csak leesik neki.

L

2019. nov. 23. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Hívj fel és mond meg egyenesen! :D

Akar ő téged? Mit gondol rólad? Van olyan bizalmi viszony h megtenné?

Én nagyon örülnék ha egy csaj ismerősöm ezzel jönne. De fontos lenne h ne kezelje párkapcsolatként.

Írj rá facebook-on és tereld a témát erotikusra. Említsd meg h milyen jó neki hogy már tudja milyen az a testi szerelem és h téged is érdekelne már és h szerelem sem kéne csak valaki aki törődik veled. Ha még erre se harap akkor ecseteld tovább és a végén tedd hozzá h "olyan mint te" "vagy pont te" Ha ez se elég célzás akkor esélytelen.

Bár akkor még mindig írhatsz nekem. :D

32F

2019. nov. 23. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Én 24éves srác voltam. Volt egy26éves lápny barátom mondtam neki,hogy "Tudod még nincs tapasztalatom a szexben, de nagyon ki szeretném próbálni. Lennél te az első nő az életemben?" És képzeld bejött. Ledöbbent. De kis gondolkodás után megtettük. Őazt mondta,hogy fogjam frl egészségügyi szexnek.Többet nem szexeltünk és a mai napig jóban vagyunk.

Egy lány részéről pedig megtisztelő,hogyha valakit megkér,hogy legyen az elsőén szivesen teljesíteném, hiszen paz elsőre mindenki emlékszik, egy kitörölhetetlen emlék!

2019. nov. 23. 22:22
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Azt úgyis látod rajta, hogy bejössz-e neki. Ha igen, akkor elmentek kicsit iszogatni, aztán haza, közölvén "nincs otthon senki" és akkor simán lesmárolod. Onnantól már sima ügy.
2019. nov. 25. 15:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
"B...sszmeg. Most"
2019. nov. 25. 16:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdezd a külsődről, mit gondol rólad, vonzónak talál-e, hasonló puhatolózásokkal. Aztán rá lehet térni, hogy arra gondoltál, mi lenne ha. Érdemes nyílt lapokkal játszani, elmondani, hogy ez nem kapcsolat, a barátság keretein belül szeretnéd vele kipróbálni.
2020. jan. 18. 13:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Igazából BÁRHOGY közölheted!
2020. jan. 22. 14:29
 18/18 Noren1989 ***** válasza:

No, ennyi idő alatt már az akciónak is meg kellett lennie.

Kérdező, mizu?

2020. jan. 22. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!