Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj ha a barátomnak soha nem elég a szex?
Figyelt kérdés
Én 22 ő pedig 24 éves. 7hónapja vagyunk együtt de semennyi szex nem elég neki. Ha 1 orálon és kettő szexen túl vagyunk akkor is áll neki. Én meg nem bírom ezt a mennyiséget. Nem vagyok elég jó, higy rendesen kielégítsem?2019. nov. 5. 12:46
1/14 anonim válasza:
En partnerem is folyamatosan dugni akar de nem azert mert nem vagyok jo szimplan pasibol van habar en birom a tempot es bejon ez az egesz nagyon
3/14 A kérdező kommentje:
Nekem jóval kevesebb az igényem mint neki. Én nem bírom ezt a tempot
2019. nov. 5. 12:50
4/14 anonim válasza:
nem veled,de ő ilyen vérű,vagy felveszed a tempót és csinálod vagy előbb-utóbb más lányhoz fog fordulni szexért.te döntessz.
6/14 anonim válasza:
Egyikotokkel sincs baj, csak mások az igények, amik hosszabb távon konfliktushoz fog vezetni.
7/14 anonim válasza:
Ilyen volt a korábbi kapcsolatom. Jól elhúzódott kínszenvedés volt ez. Véget is ért.
Sajnos ha nem vagytok kompatibilisek akkor nincs mit tenni... Megszoksz vagy megszöksz.
Mindketten normálisak vagytok csak más étvággyal.
8/14 anonim válasza:
Nem veled van a baj, én is ilyen vagyok! Bármennyi szexet kapok, az sem elég!!!
26F
10/14 anonim válasza:
Nem veled van a gond hanem a pasiddal!
Ez már betegség, amit kezelni szoktak.
Sok ismert szinész is járt “elvonóra” emiatt mert hosszútávon nem lehet így élni.
F/43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!