Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a barátomna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátomnak néha ki kell vennie hogy izgassa a farkát szex közben?

Figyelt kérdés
Kissé nevetségesnek érzem ezt szex közben... Nem vagyok tág, nemrég még szűz voltam.

2019. aug. 3. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Talán hamarabb elakar menni.
2019. aug. 3. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Valoszinuleg hozza van szokva a sajat kezehez mint ingerhez es ezert veszi ki kisebb idokre. Talan hogy gyorsabban elmenjen v kemeny maradjon neki? Kerdezd meg tole az lenne az idealis h megbeszelitek
2019. aug. 3. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Vagy csak szünetet tart, pont hogy ne menjen el hamar
2019. aug. 3. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Ne érezd nevetségesnek - amúgy meg azért is, mert szex közben jók a változatos ingerek - amiért lovaglás közben jó leszállni kicsit, szopni, aztán újra beleülni.
2019. aug. 3. 23:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebből semmi, teljesen normális. 2 perc után általában én is kell váltsak, jól esik rárántani közben egy kicsit, aztán folytatni a dugást.
2019. aug. 3. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább ez, minthogy egy perven belül beléddurrant.

(Azt meg remélem, hogy tudod, nincs köze egymáshoz a szűkösségednek és a korodnak/szüzességednek. PC izom, intim torna... ezek legyenek meg)

2019. aug. 3. 23:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Na nehogy már ez is az én hibám, van előjáték bőven...én szűk vagyok, egy ujját meg tudom fogni izommal, több be se megy szóval az intimtornát hagyjuk már.
2019. aug. 4. 00:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Több oka lehet, vagy az erekció mértékét szeretné fenntartani, vagy éppen ellenkezőleg nem szeretne idő előtt "elmenni". A hiba nem az Ön, de nem is a partnere készülékében van, sokan csinálják. Kiveszi időnként vagy sem, ha jó és kielégítő a sex akkor élvezzék :) (s ne felejtsenek el védekezni)

Ha nagyon kíváncsi akkor kérdezze meg - és fogadja el a válaszát.

2019. aug. 4. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!