Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj ha a barátomna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj ha a barátomnak soha nem elég a szex?

Figyelt kérdés
Én 22 ő pedig 24 éves. 7hónapja vagyunk együtt de semennyi szex nem elég neki. Ha 1 orálon és kettő szexen túl vagyunk akkor is áll neki. Én meg nem bírom ezt a mennyiséget. Nem vagyok elég jó, higy rendesen kielégítsem?
2019. nov. 5. 12:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem egyforma az étvágyatok, két lehetőség van, vagy megtaláltuk a közös nevezőt intelligens kommunikációval, ami még mind a kettőtöknek jó, vagy pedig szétmentek...
2019. nov. 5. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:

hááát... azt mondanám átlagos férfi. Kapcsolatunk első évében én sem bírtam leszállni a páromról, napi 2-3-4-5-6 és néha 7 menetet nyomtunk. Első két évünkben nem volt olyan nap, amikor ne szexeltünk volna és nagyon furcsa volt, amikor ez elsőnek megtörtént.

De megértelek, mert nekem is van lány ismerősöm akinek egyszerűen nincs igénye a sok szexre, nekik heti 2-3 bőven elég, de mondjuk nem is nagyon "szexi" csajok, szerintem nem is nagyon élvezik őket.

Ha úgy érzed, hogy neked ez sok, akkor két dolgot tehetsz:

1: beszélsz vele és megérteted, hogy le kell állnia, de tudd meg, hogy nehéz...

2: keresel egy olyan pasit aki kevésbé igényli a szexet

2019. nov. 5. 13:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Ahogy az #5-ös és #7-es is írta, egyikőtökkel sincs baj, egyszerűen csak más a libidótok szintje. Ezt vagy kezelitek, vagy hosszú távon feszültségekhez, töréshez vezet.
2019. nov. 5. 13:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem se eleg sose a szexbol pedig lany vagyok
2019. nov. 5. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!