Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félrelépés házasság elött nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrelépés házasság elött nem is számít semmi rossznak, hiszen még nem esküdtek meg semmire?

Figyelt kérdés

Komolyan!

A hűség meg fogadása az esküvőn történik meg.

Tehát olyan nincs hogy megcsalt a barátom/barátnőm, mert ezt kizárólag házastárs tudja megtenni.

2019. nov. 23. 20:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem kamu kérdés. egy technikai kérdés ami a dolgok szó szerinti értelmezéséből adódik

Újra írnék a hármas válaszoló nak aki azt írja hogy "biztos vele van a baj"

Ez egy olyan dolog, hogy körülbelül a nők 95% gondolja úgy hogy ő más, mert ő nem lép, nem nlépne félre. És ez a 95% meg van győződve arról, hogy ő az 5% olyanba tartozik aki nem lép félre....

rengeteg nő aki nem lép félre azt hiszi hogy ő ezzel különleges, holott pont az a ritka amelyik félrelép. Pont azért mert a nők genetikailag így vannak kódolva.

2019. nov. 23. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy a nők között kevés a hűtlen :D

Egyébként szerintem a házasságnak nem lenne szabad semmin változtatnia. Előtte is és utána is törődni kell egymással és a kapcsolatban. Az én szememben nem igazán van különbség aközött, hogy házasság előtt vagy után történik a megcsalás. A házasság úgymond a kapcsolat hivatalossá tétele. A legmagasabb fokozata. Ez az én véleményem.

2019. nov. 23. 20:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
De.. ugyan olyan félrelépésnek számít házasság előtt, mint utána is, hiszen nem kell ahhoz megfogadnod h hűséges leszel a párodhoz. Ez sztem egy kapcsolatban egyértelmű.
2019. nov. 23. 22:18
 14/19 A kérdező kommentje:

"Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy a nők között kevés a hűtlen :D"

De te persze nő vagy és TE az 5% hűségesbe tartozol.

rengeteget chateltem és emaileztem ismeretlen csajokkal és mindegyik abba az 5% ba tartozott. De mindegyik szerint ők vannak a kevesebben, én mégis mindig az ad fogtam ki.

2019. nov. 23. 22:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a célod a kérdéssel, nyilván tudod h vannak íratlan szabályok. Nem esküdtsz meg arra sem, h nem lopsz a boltból, arra sem h segítesz a barataidnak, arra sem h nem hazudsz anyadnak, stb. Ha valakit szeretsz ill ha vannak erkolcseid, akkor ilyet nem teszel. A házasság nem egy kezdet, hanem egy folytatás. Rossz alapokra nem lehet építeni....
2019. nov. 23. 23:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés elég gáz. Véletlenül nem az van, hogy megcsaltál valakit, kiderült, ő pedig dobott, de nem érted miért vagy ezzel a kérdéssel akarod szépíteni a helyzetedet? A másik verzió az, hogy egy unatkozó troll vagy. :)
2019. nov. 24. 03:48
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem.
2019. nov. 24. 04:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező nagyon benézted, mert nem nő vagyok :D Bár ilyen kérdés mellé nem is vártam sok észt. #12 voltam.
2019. nov. 24. 11:57
 19/19 anonim ***** válasza:
A házassági esküben az is benne van, hogy jóban rosszban együtt maradtok, tehát egy megcsalás nem lehet ok arra, hogy szétmenjetek, ellentétben egy kapcsolattal.
2019. nov. 24. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!