Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félrelépés házasság elött nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félrelépés házasság elött nem is számít semmi rossznak, hiszen még nem esküdtek meg semmire?

Figyelt kérdés

Komolyan!

A hűség meg fogadása az esküvőn történik meg.

Tehát olyan nincs hogy megcsalt a barátom/barátnőm, mert ezt kizárólag házastárs tudja megtenni.

2019. nov. 23. 20:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Ez sztem olyan íratlan szabály, hogy nem dugunk félre.
2019. nov. 23. 20:15
 2/19 A kérdező kommentje:

A kérdésem egy utalás arra hogy van erre egy írott szabály is. Azt hívják esküvőnek.

Például nem vicces az amikor valakit összejönnek szexelnek párszor szakítanak, hogy egy ideig szabadon szexelhessenek mással, és hogyhogy ne újra visszajönnek.

A fent leírt szituáció szerintem egy példája annak amikor valaki nem akarja otthagyni a partnerét de azért szívesen szexelne mással. Nem? te amikor olyat szoktak mondani fiatalok, hogy most éppen "szüneteltjük" a kapcsolatot.

2019. nov. 23. 20:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Annak a megfogadása mikor történik, hogy nem vered agyba-főbe az asszonyt?
2019. nov. 23. 20:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztos velem van a gond, mert én olyan komolyan vettem minden kapcsolatomat, hogy rá sem néztem más férfira, nemhogy ágyba bújjak velük.

Sőt, továbbmegyek, ha nem volt senkim és úgy éreztem, hogy valakivel alakul valami, már ott kizártam a további ismerkedési lehetőségeket. Én ezt így érzem korrektnek.

30N

2019. nov. 23. 20:22
 5/19 A kérdező kommentje:
A lényege az a kérdésnek, hogy mit is esküdsz meg esküvőn? A kérdésem lényege a dolgok, mint esküvő, szó szerinti értelmezése mindenféle olyasmi nélkül, hogy ki mit hitt és gondolt
2019. nov. 23. 20:25
 6/19 anonim ***** válasza:

A házasság egy eskü.

Esküvel fogadom, hogy hű társa leszek a férjemnek, szeretni, becsülni, támogatni fogom, bármit is sodor elénk az Élet, ott leszek mellette!

Persze ezt komolyan kell venni, szívből, igazán mélyen érezni, különben csak elcsépelt minden szó.

Így ha valaki a házasság előtt hűtlen volt, attól nem tudnám komolyan venni.

30N

2019. nov. 23. 20:30
 7/19 A kérdező kommentje:
#3; ez azért van mert nő vagy, de közismert tény hogy a férfiak külön tudják választani a szexet és a szerelmet.
2019. nov. 23. 20:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pontosan ugyan úgy vagyok mint a #4-es. És férfi vagyok.
2019. nov. 23. 20:32
 9/19 anonim ***** válasza:
Persze! És nem is megcsalás, mert volt közöttük gumi! Ahogy itt egy korábbi kérdezőnek is beadták!
2019. nov. 23. 20:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen hiszem el, hogy nem kamukérdés. Ennyire nem lehet valaki gyökér.
2019. nov. 23. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!