Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy beszéljek erről a pasimmal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljek erről a pasimmal?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt és van egy pár problémánk.

Az első a szexről szól, nem jó, nem élvezem, mindig valamivel elveszi a kedvem, mivel nem túl érzéki, folyton hangosan beszél közben, a kezével teljesen ügyetlen, próbálom vezetgetni de akkor sem megy. Változatosság nincs, mert nem szeret semmit, csak nyálas, sz@pás, meg ugye maga a szex. Ha kényeztetni akarom azt sem engedi, mert egyből beakarja rakni, ha a farkával játszom azt sem, mert egyből azt akarja, hogy csináljam, és ilyenkor szintén elkezd hangosan beszélni és teljesen elveszi a kedvem. Kielégülni sem tudok, ő ezt szeretné és szex közben folyton kérdezgeti, hogy elmentem-e már, de sosem megyek el. Azt meg nem szereti, ha én magamhoz nyúlok, hogy segítsek magamon, nem engedi.

Már nagyon sokszor megpróbáltam vele beszélni, normálisan, de nem tudok, mert ilyenkor mindig hisztizik meg nyavajog. El akarom neki mondani, hogy változtatnunk kell, de egyszerűen nem tudok vele kommunikálni ilyenkor annyit mond "jó oké értem, baj van velem" és elmegy. Pedig nem bántani akarom.

De az életben is van gond. Múltkor rosszul voltam, mondta, ha valami van szóljak és bemegyünk a kórházba. (kb 20 percre lakik tőlem) nagy fájdalmaim voltak úgyhogy 1 óra múlva megírtam neki, hogy oké menjünk be, azt mondta most nem tud jönni, mert talnulnia kell,menjek be egyedül. (később kiderült vakbél gyulladás, ki is vették) nem azzal van bajom, hogy nem jött velem, hanem, hogy akkor minek mondta.

Próbálom neki úgy elmagyaráni a dolgokat, hogy megértése nem akarom bántani, de hogy vegyem rá?

2019. nov. 23. 19:57
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Az érdekel, hogy békén hagyjon, ha szakítok vele.
2019. nov. 24. 10:57
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak akkor fog sikerülni ha határozottan a sarkadra állsz! Ha lagymatag módon ismét hagyod, hogy visszasírja magát, akkor megérdemled a sorsodat!
2019. nov. 24. 11:42
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Letiltod, elkerülöd, ha erőszakos szolsz a rendőrségnek. Ennyi. Vagy szenvedst tovabb mert droton rangat.
2019. nov. 24. 13:47
 34/41 anonim ***** válasza:
60%

Hát, ha akarják, akkor törlik.

Én csak fel akartam nyitni a szemedet, rámutatva, hogy BÁRKI jobb lenne mint a majmocskád!

De egy vakot én sem tudok látóvá tenni...

2019. nov. 24. 14:29
 35/41 A kérdező kommentje:
Nem is kért rá senki 😉
2019. nov. 24. 15:12
 36/41 A kérdező kommentje:

Na szóval beszélni akartam vele (nem jött össze, mert nem ér rá) úgyhogy elkezdtem messengeren leírogatni neki mindent. De kb minden sérelmemet leirtam neki. Először normálisan utána, mivel ugye megint azt csinálta, mint eddig leírtam neki, hogy nem csodálom, hogy megcsalták meg otthagyták, és, hogy olyan, mint valami kisgyerek, szánalmasan viselkedik és sz r az ágyban. (ezeket szó szerint) ezek után nem volt igazából már szükség arra, hogy bekamuzzam, hogy megcsaltam, azt mondtam el akarom hagyni, ezek után már nem marasztalt. De azért a biztonság kedvéért a végén odaírtam, hogy "ja és amúgy van más" utána letiltott.

Egy jó ideig nem fog kelleni pasi az is biztos. De legközelebb az ilyet azonnal kidobom. (abból a szempontból sajnálom, hogy így végződött, hogy első komoly kapcsolatom volt)

2019. nov. 24. 16:08
 37/41 anonim ***** válasza:
92%
Helyesen tetted, hidd el lesz olyan srác aki nagyon megbecsül és odafigyel, hogy élvezz mindent.
2019. nov. 24. 19:47
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Legyél erős és ne hagy, hogy visszasírja magát!
2019. nov. 24. 20:01
 39/41 A kérdező kommentje:
Nyugi, szerintem már ha én könyörgnék se jönnénk össze. Persze ezt úgy értem el, hogy most a 0 alatt van az önbizalma, pedig nem akartam bántani, de máshogy meg nem hagyott volna békén, nem vette volna a lapot. Muszáj volt durván beszélnem vele. Kicsit, ha belegondolok bűntudatom van, ugyanakkor meg is könnyebbültem.
2019. nov. 24. 20:29
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy ő h.lye volt még nem kellett volna ilyen undorító módon szakítani. Lementél a szintjére
2019. nov. 24. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!