Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy beszéljek erről a pasimmal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljek erről a pasimmal?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt és van egy pár problémánk.

Az első a szexről szól, nem jó, nem élvezem, mindig valamivel elveszi a kedvem, mivel nem túl érzéki, folyton hangosan beszél közben, a kezével teljesen ügyetlen, próbálom vezetgetni de akkor sem megy. Változatosság nincs, mert nem szeret semmit, csak nyálas, sz@pás, meg ugye maga a szex. Ha kényeztetni akarom azt sem engedi, mert egyből beakarja rakni, ha a farkával játszom azt sem, mert egyből azt akarja, hogy csináljam, és ilyenkor szintén elkezd hangosan beszélni és teljesen elveszi a kedvem. Kielégülni sem tudok, ő ezt szeretné és szex közben folyton kérdezgeti, hogy elmentem-e már, de sosem megyek el. Azt meg nem szereti, ha én magamhoz nyúlok, hogy segítsek magamon, nem engedi.

Már nagyon sokszor megpróbáltam vele beszélni, normálisan, de nem tudok, mert ilyenkor mindig hisztizik meg nyavajog. El akarom neki mondani, hogy változtatnunk kell, de egyszerűen nem tudok vele kommunikálni ilyenkor annyit mond "jó oké értem, baj van velem" és elmegy. Pedig nem bántani akarom.

De az életben is van gond. Múltkor rosszul voltam, mondta, ha valami van szóljak és bemegyünk a kórházba. (kb 20 percre lakik tőlem) nagy fájdalmaim voltak úgyhogy 1 óra múlva megírtam neki, hogy oké menjünk be, azt mondta most nem tud jönni, mert talnulnia kell,menjek be egyedül. (később kiderült vakbél gyulladás, ki is vették) nem azzal van bajom, hogy nem jött velem, hanem, hogy akkor minek mondta.

Próbálom neki úgy elmagyaráni a dolgokat, hogy megértése nem akarom bántani, de hogy vegyem rá?

2019. nov. 23. 19:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a gyereket egyáltalán nem érdekli mi van veled csak kihasznál neki így kényelmes és soha nem fog szeretni soha nem fog rád oda figyelni

A következőt tenném szó nélkül kidobnám ha jönne mondanám neki takarodó van arra amerről jöttél

2019. nov. 23. 20:31
 12/41 A kérdező kommentje:
Már volt, hogy szakítottunk de vissza könyörgi magát mindig.
2019. nov. 23. 20:33
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

És persze Te visszafogadtad! Hát akkor megérdemled a sorsodat! Akkor nem kell keseregned!

Talán majd megjön az eszed!

2019. nov. 23. 20:36
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát öregem. Más összesza*ná magát egy ilyen nőért. A te pasas meg nem is sejti hogy mit kapott... Nem akarom bántani a párodat, de egy igazi balf***nak tünik.

Keress egy jobbat szerintem, mert ez a tipus sosem változik.

2019. nov. 23. 20:38
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

A pasid egy 10 éves gyerek, ok reagalnak igy hisztivel mindenre. Eleg sok ember megragad ebben allapotban. Probalkozhatsz vele "higgadtan" megbeszelni a dolgokat de nem fog sikerülni, most megjosolim. Eddig se sikerült.

Egyébként leirhatjuk meg ezren hogy ennek igy nincs ertelme de ugxmyse fogsz valtoztatni szoval mindegy

2019. nov. 23. 21:14
 16/41 A kérdező kommentje:
De azt sem tudom, hogy szakitsak vele. Ragaszkodik hozzám, hiába nem foglalkozik velem.
2019. nov. 23. 21:27
 17/41 anonim ***** válasza:
91%

Mert kényelmes így neki. Ott van a nő akit tud dugni, a többi nem számít. Te meg elég hülye vagy hogy ne dobd ki, amikor kidobtad visszafogadtad. Akkor most mi kéne? Sajnáltatod magad?? Nem sajnállak. Mindenki azt kapja amit érdemel, te is!

Változni nem fog, nem tehetsz semmit. Kirúgni meg úgy kell, hogy: "Elegem volt a gyerekes baromságaidból! Húzz innen a daszba!!!" És többet nem állsz vele szóba. Ha erre nem vagy képes, akkor egy szánalmas liba vagy, aki csak arra jó hogy egy ilyen barom időnként beleürítsen.

21L

2019. nov. 23. 21:50
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele. Legyél erős, mondd meg, hogy beszélnetek kell, higgadtan magyarázd el neki, amiket itt leírtál (az, hogy megérti-e, az már az ő dolga). Utána tiltsd le minden social media oldalon, és ne hagyd, hogy visszakönyörögje magát, mert ebben a kapcsolatban soha nem leszel boldog. Ez a pasi egy éretlen gyerek.
2019. nov. 23. 21:58
 19/41 A kérdező kommentje:
17 azért ennyire ne húzd fel magad!
2019. nov. 23. 22:16
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Kár egy ilyen nő egy ilyen bakkecsének!!!

Egy normális pasi királynőt csinálna belőled!

2019. nov. 23. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!