Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy beszéljek erről a pasimmal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljek erről a pasimmal?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt és van egy pár problémánk.

Az első a szexről szól, nem jó, nem élvezem, mindig valamivel elveszi a kedvem, mivel nem túl érzéki, folyton hangosan beszél közben, a kezével teljesen ügyetlen, próbálom vezetgetni de akkor sem megy. Változatosság nincs, mert nem szeret semmit, csak nyálas, sz@pás, meg ugye maga a szex. Ha kényeztetni akarom azt sem engedi, mert egyből beakarja rakni, ha a farkával játszom azt sem, mert egyből azt akarja, hogy csináljam, és ilyenkor szintén elkezd hangosan beszélni és teljesen elveszi a kedvem. Kielégülni sem tudok, ő ezt szeretné és szex közben folyton kérdezgeti, hogy elmentem-e már, de sosem megyek el. Azt meg nem szereti, ha én magamhoz nyúlok, hogy segítsek magamon, nem engedi.

Már nagyon sokszor megpróbáltam vele beszélni, normálisan, de nem tudok, mert ilyenkor mindig hisztizik meg nyavajog. El akarom neki mondani, hogy változtatnunk kell, de egyszerűen nem tudok vele kommunikálni ilyenkor annyit mond "jó oké értem, baj van velem" és elmegy. Pedig nem bántani akarom.

De az életben is van gond. Múltkor rosszul voltam, mondta, ha valami van szóljak és bemegyünk a kórházba. (kb 20 percre lakik tőlem) nagy fájdalmaim voltak úgyhogy 1 óra múlva megírtam neki, hogy oké menjünk be, azt mondta most nem tud jönni, mert talnulnia kell,menjek be egyedül. (később kiderült vakbél gyulladás, ki is vették) nem azzal van bajom, hogy nem jött velem, hanem, hogy akkor minek mondta.

Próbálom neki úgy elmagyaráni a dolgokat, hogy megértése nem akarom bántani, de hogy vegyem rá?

2019. nov. 23. 19:57
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Ez jól esik, de mit értetek "ilyen nő" alatt?
2019. nov. 23. 22:38
 22/41 anonim válasza:
41%

"A tanulás fontosabb" + "Veszekedtem a szülimmel"

Valószínűleg a szülei hajtják túl, pocskondiázzák mindenben.

Maradj mellette és segíts neki. Lehet, hogy szakembert is be kellene vonni.

Nem alternatíva, hogy otthagyja az egyetemet és pénzt keressen? Többet mint most. Akkor a maga ura lenne. Az jobb lenne neki, mert így valószínűleg kényszernek érez mindent.

2019. nov. 23. 23:04
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként a sírás kerülget, mikor ilyeneket olvasok. Fel nem tudom fogni, hogy az ilyennek hogy lesz nője? És te miért nem tudsz megszabadulni tőle? Mi az hogy visszakönyörgi magát? Te komolyan attól félsz, ha ő nem lesz az életed része, akkor más pasinak nem kellenél? Csak oka van annak, hogy vissza tudja magát könyörögni.

Tudod az a legszomorúbb, hogy fel sem fogod még, hogy most vagy a legszebb életkorban, ettől függetlenül a biológiai órád ketyeg, és te ilyenre pazarlod el. :/ Nem mondom egy szóval sem, hogy az itteni válaszolók jobbak lennének, akik azt mondják, hogy jobbat érdemelsz meg hagyd el őt, de azért ez most az az eset, hogy nagy eséllyel bárki jobb lenne tőle.

Nálam ami kicsapta a biztosítékot, az a kórházas eset. Volt nekem is vakbélgyulladás, szóval tudom milyen fájdalmas.

2019. nov. 23. 23:32
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb szakíts vele végleg, mert csak magaddal szúrsz ki, ha ezt a helyzetet tovább tűröd.
2019. nov. 24. 04:18
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora mákja van a csávónak veled. Önző módon kihasznál és te még ragaszkodsz hozzá 😃
2019. nov. 24. 06:07
 26/41 A kérdező kommentje:
25 ő ragaszkodik
2019. nov. 24. 06:57
 27/41 exronin ***** válasza:
100%

Mond azt, hogy megcsaltad. Akkor már nem fogsz kelleni neki.

Nagyon félsz a magánytól ugye? Ne félj.

2019. nov. 24. 08:31
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

A kórházas eset mindent elárul - róla azt, hogy a bajban egyáltalán nem lehet rá számítani - tehát hulladék!

Rólad meg: "...nem azzal van bajom, hogy nem jött velem, hanem, hogy akkor minek mondta." - naiv vagy!

Igenis, egy értékes kapcsolatban ha baj van akkor bármiben számíthatok a másikra! Én biztos leselejtezném ezt a görényt!

2019. nov. 24. 10:14
 29/41 A kérdező kommentje:

Na jó ma beszélek vele megint!

Utolsó: ez használna, mivel a volt már, aki megcsalta egyből otthagyta őket. Én nem csaltam meg és nem is nagyon akarom ezt mondani neki.(de ha nem tudok vele beszélni és szakítani sem nincs más)

Elvileg sok exe volt és mindegyik elhagyta és/vagy megcsalta őt. Akkor most én leszek a következő r banc, aki megcsalta, pedig sokat mondta, hogy azért is szeret mert én legalább nem csalom meg. Kínos lesz, ha erre kerül sor.

2019. nov. 24. 10:20
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

" Akkor most én leszek a következő r banc, aki megcsalta, pedig sokat mondta, hogy azért is szeret mert én legalább nem csalom meg."

Anyám, borogassss!!!!

És te meg bevetted ezt az ócska primitív dumát?!

Ez a kényelmes here talált egy hülye p.csát, akinek beadhatja ezt az ótvadékot, és nem kell még csak harcolnia sem érte!!! Gratulálok, ezt jól beszoptad!

Igen, legyél te a következő r.banc!

Téged tényleg érdekel, hogy ez a kanegér mit mond rólad, hogy vélekedik rólad, miközben le sem sz@r?!

Ugye csak vicceltél?...

2019. nov. 24. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!