Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért gond, ha a pasitok jobban szereti a popsitokat dugni mint a puncitokat?
Figyelt kérdés
Teljesen komolyan kérdezem, hogy ezt miért érzi problémának egy nőnek?
Attól mert a férfi jobban szereti az anált még nem kell gyakrabban csinálni popsiba.
2019. nov. 23. 14:30
11/22 anonim válasza:
Nekem nem lenne gond, sőt, örülnék neki.
12/22 A kérdező kommentje:
"Attól mert a férfi jobban szereti az anált még nem kell gyakrabban csinálni popsiba."
Ezt miért hagyjátok figyelmen kívül?
9, szeretem, jó érzés az is.
2019. nov. 23. 15:18
13/22 anonim válasza:
#3 Ilyen hozzáállás mellett konyorgom inkább dugj férfiakkal.
14/22 anonim válasza:
11-es vagyok, több privátot NEM KÉREK! Aki küld, azt úgyis tiltom. :)
15/22 A kérdező kommentje:
14, látod.. sokan szeretik az análszexet, csak a nők miatt nem merik bevallani!
2019. nov. 23. 16:08
17/22 orton válasza:
Ha azokat a nőket kérdezed, akik nem szeretik még is milyen válaszokat vársz haver? :'D
18/22 anonim válasza:
És szerinted aki igennel válaszolt az mind nő? :D
Amúgy meg azért gond, mert nem egészséges, és kellemetlen is tud lenni.
19/22 orton válasza:
Fogalmam sincs.
De ha azt írom nekem az összes partnerem, barátnőm imádta popsiba vagy is pár együtt lét után már számon voltam kérve hogy oda is, nem úszom meg...akkor most ez számít valamit? Szerinted hányan fogják írni hogy kamu vagy hazudtak nekem? És mennyire fog érdekelni? :D
20/22 anonim válasza:
Nekem azért gond,mert én nem szeretem így nem is vagyok hajlandó csinálni. Ha a pasi ezt szereti,szeretné,akkor elválnak az útjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!