Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Miért gond, ha a pasitok jobban szereti a popsitokat dugni mint a puncitokat?
Teljesen komolyan kérdezem, hogy ezt miért érzi problémának egy nőnek?
Attól mert a férfi jobban szereti az anált még nem kell gyakrabban csinálni popsiba.
Szerinted egy nőnek a kettő ugyanolyan érzés?
Ha te a punciba teszed, attól neked még jó érzés, nem? De az anál 1000ből 999 nőnek vagy csak elviselhető,vagy egyenesen kellemetlen.
Gondolkozz már.
Ott nincsenek olyan érző idegek, mint a punciban.
Nem is tágul úgy.
És nem is nedvesedik úgy.
Ezek után nem egyértelmű, hogy miért nem szeretjük?
Az, hogy kinek melyik milyen érzés még nem változtatja meg, hogy én mit szeretek jobban.
Nyilván nem állat módjára csinálja az ember, bemelegít, tágít.. :) éppen ezek a dolgok a legizgalmasabbak benne. De te ezt biztosan nem érted. Én meg azt nem érzem milyen ha a puncit dugják, mert nekem nincs, így én sem tudom összehaosnlítani, de most ez nem is lényeges, mert nem ez volt a kérdés.
Eleve nem engedem fenekbe, ugyhogy ez a kapcsolat nem lenne egy hosszú életű.
A fenek nem tágul annyira mint a punci, nem nedvesedik be, sok előkészületet igényel, nem is egészséges hogyha mindennap van anal nert nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!