Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nagyon kicsi ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon kicsi ez a méret?

Figyelt kérdés
23 vagyok, és még soha nem voltam lánnyal. Most járok egyel, és mar közelitünk a szexhez. Ő is 23, és még szűz. Az a bajom, hogy nagyon kicsi vagyok alul, csak 13-14cm. És nagyon aggodok, hogy nem fogok neki megfelelni, és nem fogja élvezni. Nem tudom mit csináljak, nagyon kivánom őt, de félek, hogy kicsinek fogja találni, ezért félek a szextől. Szerelmes belém, de nem akarom, hogy ez miatt szakitson, vagy ilyesmi. Mit tegyek?
2019. nov. 23. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Ne aggódj az nem kicsi.
2019. nov. 23. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Az első jól írja, nem kicsi.

Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jól tudd használni. Úgyis ráérzel majd, hogy mi a jó neki, hogyan élvezi.

Mit tegyél? Nyugodj meg! Esetleg mondd el neki, hogy ő lesz az első, ha normális, akkor meg fogja érteni és még türelmesebb lesz veled.

2019. nov. 23. 09:38
 3/7 anonim válasza:
91%

Kicsit jobban utana jarhattal volna a dolgoknak, mielott kiirod a kerdest. Ez egy atlagos meret. Nem nagy, de nem is kicsi.

Anno szuz koromban direkt rettegtem, hogy bele ne fussak majd egy hatalmas meretu pasiba. Ez a kesobbiekben sem valtozott. Nem olyan mely a huvelyem, igy en kifejezetten a kozepes meretet kedvelem.

Amugy engem nem a kis farok riasztana el, hanem az azzal jaro onbizalomhiany es komplexusok!

2019. nov. 23. 09:48
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Egyáltalán nem kicsi. Egyébként meg ha mindketten szüzek vagytok egyáltalán nem célszerű a behatolással kezdeni, előbb ismerjétek meg egymás testét, hogy el tudjatok lazulni, és tudjátok, hogy mi okoz örömöt!
2019. nov. 23. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem kicsi, és mi nők, nemigen teszünk különbséget a péniszméretek között, nemúgy mint a pasik ahogy méregetik válogatják a nők mellméreteit.

Ezen aztán tényleg ne aggódj.

2019. nov. 23. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Nem kicsi a 13-14 centi, pont a legjobb méret mindkét félnek. Ezt férfiként írom! Nekem 15-16 centi, húspénisz.

Nyugi!

2019. nov. 23. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ebben a kategoriaban nem, a szexualitas kategoriaban igen.... Nezd, a noknek kulonbozo igenyeik vannak, es nem mindegy, hogy hogy tudod hasznalni. En pl a nagyobbat szeretem, viszont a legjobb egy kokemeny 14 cm-essel volt.
2019. nov. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!