Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon kicsi ez a méret?
Az első jól írja, nem kicsi.
Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy jól tudd használni. Úgyis ráérzel majd, hogy mi a jó neki, hogyan élvezi.
Mit tegyél? Nyugodj meg! Esetleg mondd el neki, hogy ő lesz az első, ha normális, akkor meg fogja érteni és még türelmesebb lesz veled.
Kicsit jobban utana jarhattal volna a dolgoknak, mielott kiirod a kerdest. Ez egy atlagos meret. Nem nagy, de nem is kicsi.
Anno szuz koromban direkt rettegtem, hogy bele ne fussak majd egy hatalmas meretu pasiba. Ez a kesobbiekben sem valtozott. Nem olyan mely a huvelyem, igy en kifejezetten a kozepes meretet kedvelem.
Amugy engem nem a kis farok riasztana el, hanem az azzal jaro onbizalomhiany es komplexusok!
Nem kicsi, és mi nők, nemigen teszünk különbséget a péniszméretek között, nemúgy mint a pasik ahogy méregetik válogatják a nők mellméreteit.
Ezen aztán tényleg ne aggódj.
Nem kicsi a 13-14 centi, pont a legjobb méret mindkét félnek. Ezt férfiként írom! Nekem 15-16 centi, húspénisz.
Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!