Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben, hogyan tudnám felizgatni?
Van egy fiú barátom, akivel eddig még semmi nem történt köztünk, de szoktunk együtt filmezni, néha ölelkezni közben meg ilyenek. Elég félénk, így eddig nem volt semmi olyan köztünk, de én nagyon szeretnék vele lefeküdni, de szeretném, ha ő tenné meg az első lépést.
Hogyan tudnám "véletlenül" felizgatni, úgy mintha nem lenne szándékos a dolog? Fiúk, nektek mi az amire ilyen helyzetben felizgulnátok?
22/L
Felvehetnél valami lenge de szexi ruhát, vagy mondjuk feltekered a fűtést maxra és akkor lehetsz vele bugyiban is.
Engem a rejtett, indirektnek tűnő érintések már izgatnának. Finoman hozzá simulsz, lábbaddal megérinted az ő lábát, vagy a kezeddel az ő kézfejét végigsimítod. Esetleg bedobhatsz valami perverzebb témát.
Hát engem elég könnyű felizgatni, akár valami lazát vennél fel, de kevés ruhát, akár szorosat, vagy lehet az pizsama, köntös... ha jó az alakod, akkor szinte bármit felvehetsz, ami ésszerűen szexi. Viszont sok fiatal lány mindig ilyenekben van, vagy csak egy bizalmas barátnak is érezheti magát a srác, szóval nagyon egyértelmű jelek kellenének, mert attól tarthat, hogy elront valamit/megsértődsz/"metoozod"... Előttem már tangában is futkosott olyan lány, aki semmit nem akart tőlem (többen is voltunk a szobában, szóval nyilvánvaló volt). És lehet, hogy még a számodra egyértelmű jel sem lesz elég.
Miért akarod amúgy, hogy ő kezdeményezzen?
Most olvasom megint el... Hogy még az is feltétel, hogy szándéktalannak tűnjön. ... Hát akkor néha "véletlenül" beláthat a melleidhez. Vagy fel kell venned a földről valamit, mondjuk egy francia bugyiban, vagy majdnem olyan rövid szárú rövidnadrágban.Vagy beesik valami a melleid közé...
Ha fiatal, akkor szárítón maradt szexibb bugyik is segíthetnek egy kicsit.
Igazából csak úgy értve az első lépést, hogy azért mégse nekem kelljen leteperni, azt nem bánom, ha picit többet kell tennem. :D Az eddigi válaszolóknak köszönöm!
Valaki kérdezte priviben, szóval: azt tudom, hogy tetszem neki, eddig viszont azért nem volt köztünk semmi, mert tudja, hogy én most jöttem ki egy komoly kapcsolatból pár hónapja (4 év), és jelenleg nem szeretnék semmi újat, viszont a szex és az intimitás nagyon hiányzik, így egy barátság extrákkalban simán benne lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!