Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már más is olyan helyzetben h inkább szexeltetek megint az exetekkel mint más idegen pasikkal?
Még nem volt, és nem is lesz. Ha vki az exem lesz azzal ut@na nem szeretnék szexelni.
Ha nagyon választani kellene, akkor inkább az idegen pasival szexelek, minthogy az exemmel.
l
Én folyamatosan így vagyok vele
Nem tudok végleg megszabadulni tőle
Képtelen vagyok
Rengeteg dologtól függ,hogy miért vagyunk exek! Kapcsolat megszakítása,és kapcsolat megszakítása között óriási különbségek vannak!
Van a klasszikusabb eset amikor megcsaláspk,verések stb miatt válnak szét a párok, és van amikor szeretik egymást a szakítás után is,de valamiért el kellett,hogy váljanak a felek.Higgyétek el,sok dolgot fellehetne sorolni,hogy miért,de nem is ez a lényeg.
Ha az első esetben leírtak után is szexeltek az számomra nevetséges és csicskaság! Olyannal szexelni aki megalázott minket?Ugyan már!
A második eset elfogadhtóbb lenne,de az azért nem ajánlatos,mert akkor egész életetekben szenvedni fogtok, de legalábbis az egyik fél igen,mert sosem záródik le totál a viszony!
9-es!(kérdező)
Férfiként azt mondom,hogy ez kevés. Én is szexeltem már úgy,hogy nem voltam szerelmes,de nem volt az igazi. Oké..elélveztem meg minden,de olyan volt mintha kivertem volna magamnak.
Keresd szerelmet! Úgy az igazi! Olyankor az elélvezés után egy olyan állapotba kerülsz amit nem tudsz leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!