Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Csajok mivel kell titeket felizgatni es hogyan?
Figyelt kérdés
Csókkal? Simogatassal? Puszival? Melyik testrészeteket? Mitol nedvesedtek be?2019. nov. 1. 12:52
1/10 anonim válasza:
Nyakcsókolgatás + ha közben a hajamba turnak, markolnak ès taperolják a fenekem. Ez nagyon fel tud tüzelni
2/10 anonim válasza:
Hát még ezt sem tudod?
Minden nő más. Engem a nyakra puszik jobban felizgatnak, mintha a mellemmel "játszana" a férfi.
Vagy mikor a combom belső részét csókolgatják az is nagyon felszokott izgatni.
3/10 anonim válasza:
Ez mind amit felsoroltál. Csak az nem mindegy, hogy ki és hogyan ér hozzám.
A párom rendszeresen "visszaél" avval, hogy tudjaa nyakam a végzetem😊
4/10 anonim válasza:
Ha megvan a vonzalom akkor elég egy nézés is. Eddig 2 ilyen férfi volt az életemben akiknek egyetlen nézésétől is leesett a bugyim földöntúli izgalmat éreztem. Ha pedig nincs meg a vonzalom akkor csinálhatsz te bármit, lehet hogy a testem benedvesedik de nem leszek ott lélekben és nem adom át magam.
5/10 anonim válasza:
A bdsm szerű dolgok .. de persze a vadabb és lágyabb kombók is nagyon.
6/10 anonim válasza:
En azt szeretem, ha olyan a pasi, hogy mar attol nedvesedem, ha meglatom. Ilyenkor az egesz testem erogen zonava valik.
7/10 anonim válasza:
Férfiként mondom, a nyak tuti pont :)
Icipicit akár harapdálva, akár nyelves puszikkal. Tocsogni fog a bugyi.
29F
8/10 anonim válasza:
Nyakcsokolgatas es fenekmarkolas!
9/10 Lazy Lover válasza:
Nyak puszi nyalogatás fenék simogatás meg a belső comb izgatása ezt tapasztaltam a ex csajomon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!