Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Vizuálisan látva egy péniszt ( akár egy képről! ) meg tudja tippelni hogy mekkora?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki hogy látja!?2019. nov. 21. 20:38
11/19 anonim válasza:
Mondtam én, hogy mutogatni akarod b+ :D
12/19 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert az enyémre is mondtak már mindent. Meg társkeresőkön a nők nagy része, 20+-os szerszámot keres, és kép alapján tudják kinek mekkora lehet?
2019. nov. 21. 21:10
13/19 Gymnospermatophyta válasza:
Embere válogatja. Ha olyan szögből vannak a képek, ahonnét te is nagyobbnak látod, akkor valószínűleg nem fogják tudni az alapján megmondani a valós méretet.
Az enyémről is mondtak már mindent kép alapján, a legtöbben 20-ra tippelik vagy akörülire. Egyébként pedig tök átlagos. Van ilyen.
14/19 anonim válasza:
Mindegy mekkora, a nőknek Min 16-18 kell.
Mutogathatsz bármit ha nincs meg a méret akkor bukod a sztorit.
15/19 anonim válasza:
Nem. Nem tudok egy kép alapján jó tippet adni.
23L
16/19 anonim válasza:
Kis/átlag farokkal nem lehet megtartani egy nőt. Szerezni ugyan lehet, de megtartnai semmiképp! A nők a nagyot szeretik. Ezt jól jegyezd meg!
17/19 anonim válasza:
Persze. Ahogy a sütiről is megmondjuk egy kép alapján, hogy elcukroztad...🙄🙄
19/19 anonim válasza:
Tippelni tudok, max. nem találom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!