Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fürdőruhán keresztül meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fürdőruhán keresztül meg lehet tippelni hogy milyen puncija van egy lánynak?

Figyelt kérdés
A barátnőmet még nem láttam meztelenül. Fürdőruhában csak egy ilyen csík látszik. Baba puncija van akkor?
2019. aug. 4. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet tippelni!

Aztán vagy talált, vagy nem - viszont ez biztos!

2019. aug. 4. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a fürdőruhának ehhez túl vastag az anyaga.

Ebben a "punci tippmixben" a találati valószínűséget, amennyiben a baba-punci a kívánatos punci típus a számodra, szerintem a teljes nőpopuláció baba-punci/összes-punci mutató száma határozná meg, amelyet sajnos nem ismerünk ... :(

de ha ismernénk is, csak várható értelemben tudnád meghatározni, ezért a teljes bizonyosság eléréséhez a csupasz valójában kell látnod a barátnőd punciját.

(az én személyes véleményem, hogy kívánatosabb a salátapunci, ráadásul viccesebb is, mert ha telitüdőből ráfújsz, megfelelően nagy kisajakméret esetén, rebegtetni tudja őket a légáramlat)

2019. aug. 4. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak bizonyos esetekben lehet megtippelni. Pl van egy olyab barátnőm, akinek viszonylag nagyok a kisajkai, és ha nagyon simulós fürdőruhát vesz fel, akkor egy kicsi látszik. Viszont nekem babapuncim van, ott kb semmi nem látszik fürdőruhában
2019. aug. 4. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Miért számít, hogy milyen puncija van? Ha nem tetszik, szakítasz vele mi.
2019. aug. 4. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
A strandon meg szoktam nézni a nőknek és igen, nagyon sok esetben annyira rásimul és olyan vékony anyaga van a bikininek, van h a csikló is látszik. Sok nőnek csak bevág, látszik h babapunci formája van, sok nőnek meg egyértelműen látszik, h salinuni van a lábikói között. :)
2019. aug. 4. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egy csík van ott ha bevág, és mégis salis szóval nem igaz. De ne aggódj bármelyik "típus" szép
2019. aug. 19. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Ha a domborulatot figyeled akkor az már sok mindenről árulkodik viszont azt ebből soha nem fogod tudni hány pasi járt benne. Tehát lehet hogy cuki kis szűknek látod közbe meg szó szerint kiesnél belőle.
2019. szept. 20. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!