Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat a farkukon keresztül lehet csak megfogni?
Figyelt kérdés
Szóval a belső nem érdekli őket tényleg?
Csak szexel lehet megfogni és meg is tartani?
Tapasztalataim során azt vettem észre ha nem fekszek le velük 1-2 találkozó után dobnak, vagy abbamarad a "barátság" pedig állítólag bírnak mert normális, aranyos csaj vagyok, akkor miért?
2019. júl. 21. 17:24
1/24 anonim válasza:
Dehogyis,a személyiség fontosabb nekik is,persze a szex is.
2/24 anonim válasza:
A farkukon és a gyomrukon(hasukon) keresztűl!
3/24 anonim válasza:
Ha aranyos szimpatikus vagy akkor türelmes vagyok és a szexen kívül más közös idő töltés is jó.
4/24 anonim válasza:
Többnyire igen a farkukkal fogod meg de nem azzal tartod meg.
5/24 A kérdező kommentje:
De akkor most komolyan ott a hiba bennem hogy nem teszem szét a lábam 1-2 találkozó után?
Vagy miért szűnnek meg ha bírnak?
2019. júl. 21. 17:39
6/24 anonim válasza:
Szerintem erre így nehéz volna válaszolni. Hány éves vagy?
7/24 anonim válasza:
#5! Ezt így nem lehet megválaszolni! Ismerni kellene téged, találkozni veled és sokat beszélgetni!
9/24 A kérdező kommentje:
#8 főzni is tudok... 🙄
2019. júl. 21. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!