Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rám van kattanva vagy csak beképzelem? F 19
A barátnőmnek van egy 16 éves húga és mostanában elég furán viselkedik mikor kettesben maradunk pár pillanatra. igaz ritkán van ilyen de olyankor mindig teszi-veszi magát, bámul, méreget.
A legdurvább hogy szombaton bent voltunk a barátnőm szobájában. Délután volt, semmi olyan nem történt, csókolóztunk és simogattam a mellét amitől felállt, ennek ugye látható nyoma volt a nadrágomon, ráadásul egy melegítő volt rajtam csak így le sem nyomta semmi.
A húga bekopogott, a barátnőm ajtót nyitott neki valamit beszéltek majd kiment a barátnőm, a huga az ajtónál maradt és engem nézett. Én odaszóltam neki hogy "szia, miújság"? ő meg odaült mellém a kanapéra, az ölemben volt egy díszpárnak hogy takarja amit kell de ő egy mozdulattal lekaptam és a feje mögé rakta. aztán persze észrevette hogy kirajzolódik a szerszámom. kicsit elvörösödött majd mosolygott egyet és az ujjával ezt mutatta:
Én csak elfordultam mintha nem láttam volna, ő meg kiment.
Azóta nem jártam náluk szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!