Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettségi előtt ti elcsábítanátok a töritanárotokat, ha éreznétek hogy rátok van kattanva? 18/l
Jesszus.....
Tanulj esetleg.
Ribi akarsz lenni?
22N
Szerintem hülyeség. Ki is rúghatják őt emiatt, ha kiderül. Ha meg tisztességes és nem megy bele, miközben tetszel neki, az neki lesz rossz.
Tudom, milyen érzés belezúgni egy 18 éves lányba, tud fájni.
Ne vidd kísértésbe.
(38F)
Nem, de utána igen, ha nekem is bejön.
Ha csak a jobb jegyért akarod, akkor inkább felejtsd el. Nem is biztos, hogy belemenne, attól még, hogy bejössz neki, nem biztos, hogy a gyakorlatban is kipróbálná, hiszen ki tudja mi lesz, ha kitudódik. Ha így akarsz átmenni az érettségim, az kicsit gáz. Gondolom jól beparáztattak titeket a tanárok, de hidd el, nem lesz nehéz. Én 3 éve érettségiztem, a törim emelt volt, kb alig tanultam rá (3as lett), a középszintűt 0 tanulással meg tudtam volna csinálni ötösre. Ijesztőnek hangzik az érettségi, de utána rá fogsz jönni, hogy nem olyan para, simán átvészeled. Csak emiatt ne add oda magad valakinek. Az más, ha te is vonzódsz hozzá, de így ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!