Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sikeres férfinak miért a fiatal lányok jönnek csak be? 22L
Ismerek egy középkorú pasit, aki sikeres, jóképű. Bármilyen korosztályú nőt megkaphatna, de ő csak a fiatalokat választja.
Ezt nevezhetjük betegségnek?
Szóval adott egy sikeres középkorú férfi, aki bármelyik korosztályt megkaphatja, és a fiatalokat választja.
Te melyik galaxisban éltél eddig, kérdező?
Gondoltam h lesz legalább egy olyan aki félreérti a dolgokat. Nem kell a pénze!
K~pzeld h eltudom magam tartani a saját keresetemből.
#11Nem vagyok féltékeny, csak ha egy 15 éves tinivel kikezd az nekem már kicsit sok.
Végre vki. Sztem is vmi más van itt a háttérben, és nem azért írom mert féltékeny lennék.
Nem mondta a pasi h nem lennék számára vonzó, csak más ha egy 15 éves lánnyal van, meg ha egy korombelivel. Akkor már többre becsülöm.
Egy csomó fiatal csak lelkes, őszinte és mindent kiakar próbálni. Mindezt úgy, hogy feszes a bőrük, nincsenek lelakva, nem búbánatosak az élet súlyától. Nem kell túlmisztifikálni a dolgot, neki ez jön be.
Ugyanígy zavarhatna, hogy minden nőnek nála pár évvel idősebb pasi jön be. A lényeg, hogy rajtad átment, megtudtad, hogy milyen és most már zavar, hogy csak használt.
24
Hú, végre valaki, akivel egyet lehet érteni, hogy ha óvoda mellé költözne az a középkorú férfi, akkor lenne csak jaj az oda járó 15 éves lányoknak. Jól egymásra találtál azzal a válaszolóval, kérdező. Végre valaki, akivel egy hullámhosszon vagy, ugye? :)
Gondolom a kérdező fél,hogy 1-2 év és kicsúszik a kalapból...
Hát igen ez van,te már 30 évesen öreg leszel,de ő még 50 évesen is azt fogja érezni,hogy neki a 20 éves jár...
Az ilyen férfiak nem változnak,jó eséllyel 70 évesen szex közben fognak meghalni:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!