Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért hazudoztok folyamatosan még saját magatoknak is?!
Figyelt kérdés
Leginkább a párt kereső nőknek szól akik itt vannak a gyk-án,de úgy általában véve is.2019. nov. 19. 21:33
21/24 anonim válasza:
Nem hazudoztam, csak eltitkoltam, hogy sokkal jobban vágyom egy megértő, normális pasira, mint mutattam. Nagy elvárásaim vannak, vagy legalábbis a korosztályomban kevesen felelnek meg nekik. Mégis találtam pasit.
22/24 anonim válasza:
#11/13 Tehát legyen tökéletes (helyes, tájékozott, humoros, bla-bla-bla és nagy farkú is mellé) és persze néha hívjon meg vacsorázni. De te tökéletes vagy-e? És tudsz-e egy rendes vacsorát megfőzni? Mert botrány, hogy manapság a legtöbb nő/lány egy rizst nem tud megcsinálni rendesen, mert valahogy mindig odaég az alja és/vagy ragadós lesz. De, hazudtok. Leginkább magatoknak, így aztán nincs is semmi esély egy normális kapcsolatra. És igen, te nagyon felszínes vagy. F 41
23/24 anonim válasza:
Kedves 41/f
Termeszetesen nem vagyok tokeletes. Viszont fozni szeretek es jol is tudok pl.
Kulsoleg, anyagilag es iskolazottsag szempontjabol is jol allok, nem adom alabb egy szintnel. Szeretek felnezni egy ferfira, nekem csak ugy megy....
24/24 anonim válasza:
8 as te nem férfi vagy hanem hülye csicska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!