Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem első szex előtt baj ha egy lány kipróbált annyi dolgot amennyit lehet?
Ez elég álszent dolog
Az hogy szűzhártyád még meg van semmit nem jelent. Közben meg durvább dolgokban benne vagy
Szerintem az izgis dolog ha mindent kipróbál de az kicsit ostoba dolog hogy ilyen haladó szellemű felfogás mellett még mindig túlmisztifikálja a szüzességet és annak elvesztését.
Amúgy bármelyik lánnyal szívesen kipróbálok bármit! :) Még nekem is vannak amik kimaradtak. :D
32F
Még 40 évesen jön rá,hogy lúzer volt.. :D
Úgy bírom ezeket a hozzászólásokat,meg a felfogásokat! A kegjobb kor szexuálisan is az amikor már fiatal középkorú vagy!
Ne állítsuk már be a 40-es embereket mintha 84 évesek lennének! Jézusom!
Amúgy meg minek kell fiatal gyerekként sietni a szexel? Más jó dolog nincs az életben? A tapasztalatlan kisfiúk miatt később meg már egy igazi férfivel kapcsolatban ódzkodtok bizonyos dolgoktól mert rossz élményetek volt fiatalon. Igazságszerint én azt találnám helyesnek,hogy egy fiatal 17,18 éves lányt,fiút először egy tapasztaltabb 10/15 évvel idősebb illető avasson be bizonyos dolgokba! Ilyen 13,15 éves gyerekként mi a fenének kell foglalkozni a szexel? Tudjátok egyáltalán mi az,mert nem hiszem! Ilyenkor még más dolgokkal kéne foglalkozni. A szexet ráér 17,18 évesen művelni. Gyerekként még inkább az iskolával foglalkozzatok! Lesz még időtök dugni később..sőt meg is lehet unni és akkor fiatal 40 évesen meg ott lesztek kiégve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!