Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgulnom kellene?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgulnom kellene?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nekem hihetetlenül szimpi. Kicsit érdekes személyisége van, de ez tetszik. Nemsokára találkozni fogunk és valószínűleg szexelni is. Illetve ez lenne az első alkalmam, mivel még szűz vagyok. Viszont neki eszméletlenül jó teste van és nagyon jóképű is. Én teljesen átlagosnak tartom magam, viszont picit husis vagyok... le merjek vetkőzni előtte? Nem fog undorodni tőlem?

18/L

2019. okt. 26. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Vetkőzz, jó lesz.
2019. okt. 26. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Nem kell izgulnod. Annyi idős voltam mint Te mikor elvesztettem.

Nagyon jó érzés volt. Az már más kérdés hogy az önképed milyen.

26/F

2019. okt. 26. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Legyél határozott, magabiztos, sugározzon belőled, hogy nagyon jó szexre számíthat veled.
2019. okt. 27. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha ruhában tetszel neki, ruha nèlkül is fogsz, nyugi. De ha ilyen gátlásaid vannak jobb ha mèg vártok kicsit a dologgal
2019. okt. 27. 00:01
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

S azt tudtad, hogy a férfiaknak röntgenszemük van és felöltözve is tudják nagyjából hogy nézel ki ruha nélkül? S azt is, hogy a pasinak ha nem tetszenél akkor nem veled akarná, hanem mással?

Úgyhogy annyi dolgod van, hogy vigyél magaddal óvszert (ha valamiért a pasinál nincs), s ha szimpatikus neked, bízol benne akkor figyelj a partneredre, elengeded magad és élvezed. Egészségedre :)

2019. okt. 27. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Kepet küldenek privátba?
2019. nov. 2. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Küldenel?*
2019. nov. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!