Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Formás testű lánynak bejöhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Formás testű lánynak bejöhet egy vékonyabb testalkatú fiú?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem csak a kinézet számít, de ha csak azt nézzük akkor bejöhet egy szép, formás testű, szép fenekű lánynak egy vékonyabb fiú?

Vagy csak az izmos fiúkat keresik?

2019. nov. 19. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Kevés lánynak jönnek be a vékony pasik, akiknek meg bejönnek azok nagyon ritkán járnak el kondizni. Tapasztalataim szerint többségben a kövérebb lányoknak tetszik.
2019. nov. 19. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szoktam látni csinos nőket fuxos hájas brazil alakokkal 🤢
2019. nov. 19. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem igen :D Majdnem két évig voltam teljesen belezúgva egy magas és vékony pasiba, pedig én pont ennek az ellentéte vagyok, alacsony és kicsit teltebb (nem vagyok kifejeztetten túlsúlyos, de nincs modellalkatom).
2019. nov. 19. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Én is vékony vagyok.

L

2019. nov. 19. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Régebben, olyan 21 éves koromban a 190 centimhez 70 kiló ha volt. Néha kevesebb is. De összejöttem egy olyan lánnyal, aki tizenéve táncolt, szép feneke és jó mellei voltak, gyönyörű arccal. Mondhatni 10ből 10es volt. Kb nem volt fiú, aki ne akarta volna.

Nen voltam az esete testfelépítés szempontjából, ennek ellenére totál belémzúgott.:)

Persze meg kell említenem, most, hogy vagyok 80+ kg, több jó visszajelzést kapok.

27f

2019. nov. 20. 00:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Gimiben volt egy csaj hát összeségében nem olyan hű de formás de nem volt rossz alakja viszont hatalmas mellei voltak és jo ideig egy kb 60 kilós palija volt
2019. nov. 20. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!