Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem elég, hogy kicsi a méretem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem elég, hogy kicsi a méretem, de gyorstüzelő is vagyok, ezek a tulajdonságok gyakran járnak együtt?

Figyelt kérdés
2019. nov. 19. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Definiáld a kicsi és a gyors paramétereit.
2019. nov. 19. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem kicsi, és nem vagyok gyorstüzelő.
2019. nov. 19. 17:53
 3/8 A kérdező kommentje:
13 cm és 2-5 perc alatt elmegyek.
2019. nov. 19. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem járnak együtt, egymástól független tulajdonságok. Bár vannak sajnos akiknél a hülyeség önmagában előforduló tulajdonság mindentől függetlenül...
2019. nov. 19. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Valóban nem jár együtt vele.

Párom hasonló paraméterekkel és időkerettel rendelkezik mint te, velem vesztette el a szüzességét, első alkalommal konkrétan ahogy belém tette úgy élvezett el a másodperc töredéke alatt. 😃

Mindenesetre lassan 4 éve leszünk együtt.

Ő is sokszor maga alatt van hogy biztosan nem elég számomra és ezt nem fogom sokáig eltűrni, de igazából szeretem és teljesen jól megvagyunk, így számomra ez a dolog mellékes.

Ha kell plusz akkor maximum maszturbálok (a tudta nélkül).

22N

2019. nov. 19. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran járnak együtt a csajtalansággal.
2019. nov. 20. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem jár szerintem se együtt vele.. viszont előző páromnak is kicsi volt és hamar elment (5 perc kb), pedig nem hinném, hogy a kettő között összefüggés van.. de hát ki tudja.
2019. nov. 20. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Most irok egy furcsát, de nekem sem nagy és a feleségem esetén gyorsan vége is lett, aztán az a kapcsolat elromlott egy jött egy másik lány, gyönyörű, formás, kedves, imádom, és féltem, mit szól... hát félóráig simán csinálhatunk bármit, birom, pedig azt hittem nem fogom, az egyik lánnyal igy a másikkal ugy
2019. nov. 20. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!