Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, ha együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha együtt vagyok a barátommal mindig kivérzek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy ahányszor együtt vagyok a barátommal kivérzek. Nem tudom miért. Február óta élek nemi életet, és volt hogy kivéreztem az elején de utána elmúlt, és most megint előjött. Miért lehet? Valaki tapasztalta ugyanezt? Kell tartanom?

2019. nov. 9. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Te ezzel meg nem mentel orvoshoz??? Normalis vagy? Februar ota folyamatosan van valami belso sebed amit leszarsz?:D

Menjel orvoshoz azonnal, ne itt kerdezgesd mi bajod lehet mert mi nem tudjuk!

2019. nov. 9. 23:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szartam le. Szüneteltünk. Nagyon szűk voltam meg szerintem vagyok is még és úgy gondolom felsértette vagy valami.. de gondoltam akkor itt is megkérdezem..
2019. nov. 9. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálad mit jelent a kivérzés?
2019. nov. 10. 00:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos,hogy valami gond van. A faszinak lehetne annyi esze,hogy jobban felizgat vagy sikosítót használ,ha már tényleg ennyire szűk vagy.
2019. nov. 10. 06:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Kivérzés tudtommal halálos vérveszteséget jelent...
2019. nov. 10. 07:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha aktus utáni vérzéses gondolsz akkor menj dokihoz . Nekem is volt, súlyos gyulladásom volt, többféle gyógyszertől múlt el.
2019. nov. 10. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!