Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha a pasi az arcotokra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha a pasi az arcotokra élvezz mennyire tartsátok megalázónak?

Figyelt kérdés
2019. nov. 19. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Haver ez segít ha fáj a torkod és még az orrodat is tisztíccsa" :D

Ha megalázónak tartják, vagy zavarja akkor megmondják a pasinak hogy nem és kész. Normális pasi meg tiszteletben is tartja a párja kérdését, aki nem az meg nem lesz sokáig párja az adott lánynak.

Ezzel együtt... azért arra figyeljetek hogy a szemetekbe ne menjen :)

2019. nov. 19. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Én szoktam kérni is, mivel megalázó és pont ez jön be. Olyan érzés, mintha csak egy kis k rva lennék a párom számára. Nekem ez is bejön, ahogy más is. És szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
2019. nov. 19. 21:29
 13/14 anonim ***** válasza:
#11 miért komolyabb baj lesz ha szembe megy_
2019. nov. 19. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Semennyire , miert lenne megalázó? Én is van hogy az arcára ulok es az egesz feje olyan lessz ot sem zavarja
2019. nov. 20. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!