Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Gondolatban eljátszottátok már, hogy egyszerre 2 pasi van bennetek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 08:40
3/10 anonim válasza:
Igen vannak olyan nők akik ezt határozottan kedvelik, sőt olyanok is akik akár 2 pasinál többet is el tudnak maguk körül képzelni (s meg is valósítani).
Egyébként az anonim felmérések alapján a nők ~60%-ának a titkos fantáziája több férfivel együtt lenni (40%-ának viszont nem).
4/10 anonim válasza:
Igen.
Gondolatban már egy gruppenben is részt vettem :)
5/10 anonim válasza:
Rendszeresen fantáziálok ilyesmiről.
6/10 anonim válasza:
Eljátszottam már a gondolattal, hogy milyen lenne 2 férfival, de mivel az anál nálam nem játszik, így úgy érezném, nem "használnám ki" kellően a +1 pasit. Talán emiatt is vonz a hármas inkább lánnyal.
26N
8/10 anonim válasza:
Igen. Remélem egyszer ki tudom próbálni (és valóban kellemes élmény lesz).
9/10 anonim válasza:
Fura,de engem TÉNYLEG NEM izgat és nem szoktam erről fantáziálni. Engem nem mozgat meg, nem érdekel a többes semmilyen formája sem.
L
10/10 anonim válasza:
Kérdező, te gondolatban eljátszottad már, hogy egyszerre 2 lófa5z van benned? Meg persze egy harmadik a kezedben, hogy tudd, mi mozog a seggedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!