Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
155 cm-es férfiként érdemes lenne a prostizást választanom?
Az első egy 39%os frusztrált csövesbánat :D
Kérdező! "Kicsit" szrügy, de feladni semmiképp nem kéne a párkeresést! ;)
Ne keseredj el... szerintem 5-10 éven belül elérhetőek lesznek láb implantátumok amikkel egy 20ast rá kehet dobni a magasságodra.
Addig minden időddel állj rá a pénzkeresésre. Végezz el több egyetemet.
Csaja nem volt még szerintem, de jó arc, vidám és most kezd el mocskosul jól keresni. Szóval lehet a pénze és a jó kedélye miatt lesz is nője.
Nekem van egy kb 155 centis haverom. Ő több egyetemet végzett. Mérnökként szétkeresi magát.
Szerintem próbálj meg ismerkedni sok alacsony lány van, és alacsony fiúkat is látok barátnővel.
Én 190 cm vagyok, de most így 22 évesen szeretett meg egy lány először, korábban sosem. Szóval ha magasabb lennél sem lenne egyszerűbb dolgod.
Szóval szerintem ne prostizz, inkább próbálj ismerkedni!
Hány éves vagy?
Azért kellene elmenned prostizni, mert 155 cm vagy?
Ugye csak viccelsz. Sok olyan lány van aki hasonló magas mint te, és nem szereti a nála magasabb férfiakat.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!