Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 155 cm-es férfiként érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

155 cm-es férfiként érdemes lenne a prostizást választanom?

Figyelt kérdés

2019. nov. 15. 20:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hat azért önérzetesebb prostik sem biztos, hogy leallnak ilyen magas férfival sztem
2019. nov. 19. 00:20
 22/23 anonim ***** válasza:
68%

"A prostizás csak egy túlárazott műanyag maszturbálás."

Belőlem a tapasztalat beszélt belőled meg az előítélet!

Párszor voltam prostival és sokszor nem fizetős csajokkal.

A prostik közül elég sok jó szolgáltatást nyújt. A "barátnő fíling" ahogy nevezik pedig pont azt jelenti hogy olyan mintha a csajoddal csinálnád.

Isteni csak rohadtul drága az egyszeri bérből és fizetésből élők számára.

35F

2019. nov. 19. 19:20
 23/23 anonim ***** válasza:

#22, Én voltam de totál műkaja az egész. Pedig kedves csaj volt, odaadó és jól játszotta. Nem tudtam elélvezni sem.

...és tudtam hogy nem fogom tudni kielégíteni, meg alapból nem az én világom mert ő egy dögös cica.

Meg ez az egész nem a b..szásról szólna, hanem arról hogy kölcsönösen szerelmeskedünk. Ezt fizikailag, filozófiaialag lehetetlene egy idegen nővel, aki 99% hogy nem vonzódik hozzád.

Ha ezt nem tudod felfogni, akkor nulla az érzelmi intelligenciád. Vagy buta vagy, hogy elhiszed ezt a színjátékot.

Nekem ez csak barátnővel megy, és összehasonlíthatatlan a kettő. Főleg, hogy nem egy 15 ezres félórát akarok vele eltölteni, hanem több órát és mellett ébredni. Nem a pénz az akadály... nem keresek sokat, de nettó 400-ba beleférne néha. Csak nem értem minek és miért jó. Dehát lehet bennem van a hiba...

2019. nov. 19. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!