Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiröhögtek ma az uszodában h szőrös vagyok odalenn. Tényleg szőrtelenítsek?
Figyelt kérdés
18F2019. nov. 18. 20:44
1/11 anonim válasza:
Van az az úszógatya, aminek kicsi szára van, az is megfelel, abban nem látszik.
2/11 anonim válasza:
#1: valószínű az öltözőben látták... szerintem nem kell emiatt. Szőrösnek lenni jó!
3/11 he84 válasza:
Ne foglakkozz velük, semmi közük hozzá. Azért ez már nevetséges és túlzás, hogy 1-1 fiút/férfit is kinevetnek, megszólnak a szőr miatt.
4/11 he84 válasza:
És csak emiatt ne szedd, hanem nézd őket levegőnek és állj ki magadért.
5/11 anonim válasza:
Régi osztálytarsamon aszaltak volna, mert olyan szőrös, mint egy mangalica. Úgy is kunkorodik rajta.
6/11 anonim válasza:
Kik röhögtek ki? Kik azok akik veled ilyen szinten foglalkoznak?
7/11 anonim válasza:
Ha nem akarsz, akkor hagyd meg nyugodtan. Ki a francnak van köze hozzá hogy lent van-e szőröd vagy nincs?
8/11 anonim válasza:
hát, a mostani divat a kopasz, vagy fazonra vágott és az köztudott, hogy a gyerekek szeretik kiröhögni azokat, akik nem követik az aktuális trendet. kérdezd meg magadtól, hogy szeretnéd-e? Illetve próbáld ki, hogy milyen.
Erről magadnak kell dönteni és anélkül nem fogsz tudni rendes konklúziót levonni, ha nem próbáltad ki.
Személy szerint (férfi) én jobban szeretem csupaszon. sokkal kényelmesebb.
9/11 anonim válasza:
Állj ki magadért, felnőtt vagy.
"Jó alaposan megnézhetted, ennyire érdekel?"
10/11 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz ezzel. Nem tudom ki rohogott ki, de eleg illetlen dolog, foleg hogy nem is illik a masikat bamulni.
Kulonben nekem nagyon szoros pl ott lent , erte mar megjegyzes de nem nagyon foglalkoztam vele.
Hagyd meg ugy ahogy neked tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!