Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szőrtelenítsek már? N
Nem kimondottan a pasim kérése miatt vagyok bajban, igaz ő is szereti ha "friss" vagyok odalent.
Igazából engem is zavar, ha már picit szőrős, sajnos elég erős szőrzetem van:( és a borotva után kipattogok, amikor nő akkor pedig nem tudok megmaradni úgy viszketek! Már nagyon unom pedig csak 18 éves vagyok..
A gyantától félek is, mert intim terület, ráadás egy vagyont kérnek érte a kozmetikusok!
Szőrtelenítő krémeket pedig nem szeretnék közvetlen a nemi szervem köré kenni.
Nekem is mindig bajom volt ezzel.
Még a húszas éveim elején megismertem egy srácot, csak haverkodtunk, nem akart egyikünk sem többet. Egy kávézóban ücsörögtünk és épp ez volt a téma, hogy milyen rég szőrtelenítettem, mert nem szeretem ha a borotva felsérti a bőrömet.
Felajánlotta, hogy ő szívesen leborotválja óvatosan, hogy ne sérüljek meg.
Már a gondolattól eldobtam az agyam, hisz a srác idősebb volt nálam, meg persze vonzó is.
Addig-addig győködött, hogy belementem.
Bakter.... soha életemben nem remegtem még annyira, mint mikor levettem a bugyim előtte. Aztán belekezdett. Jesszus. Az a szó, hogy nedves, semmit nem fejez ki.
Lényeg az egészben hogy olyan profin elvégezte a munkát, hogy nem pattogott ki tőle a bőröm, de azt nem tudom hogy csinálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!