Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik nőt választanátok?
Figyelt kérdés
Egy tanult lány aki minden szexuális vagyatok kielégíti, sőt szinte már túl teljesít, viszont nem szolgál ki titeket, nem főz, mos,takarít, nem akar hamar összeköltözni. Vagy egy teljesen atlagos lányt, aki a szexben csak van, mint egy fadarab , viszont nagyon jól főz, takarít és mos rátok és készen áll akar az osszekoltozesre is. Nektek melyik tetszik jobban? Kire lenne inkább szugsegetek?2019. nov. 18. 00:09
1/26 Noren1989 válasza:
Ha ebből a kettőből lehet csak választani, akkor egyiket sem választom. Marad a macskám, köszöni szépen.
2/26 anonim válasza:
Az elsőt, tudok főzni, takarítani meg nem nagy dolog... :D Te melyik vagy? :D
3/26 A kérdező kommentje:
Nem számít én melyik vagyok, csak érdekelnek az érvek kinek melyik ideálisabb és miért:)
2019. nov. 18. 00:14
4/26 anonim válasza:
Ez elsőt választanám, a másikat felvenném szobalánynak. Aztán ha kedvet kapnék hozzá... :)
5/26 anonim válasza:
Nyilvan az elsot, ez nem is lehet kerdes.
6/26 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a férfiak többségének az első lesz a favoritja :) üsse kavics ha elsózza a levest, ha közben odaadó és egy démon az ágyban.
7/26 anonim válasza:
Nyilván az elsőt. Mi az, hogy nem szolgál ki? Önálló vagyok, nem várom el, sőt, nem értem, hogy juthat valakinek ilyesmi az eszébe. Összeköltözést én sem támogatom, mert azzal túlságosan megszokja az ember a másikat, unalmas lesz minden. Tehát az elsőnek csak előnyei vannak, a másiknak meg csak hátrányai. Fura alak lehet, akinek ez egy dilemma.
8/26 anonim válasza:
Az első leírása tökéletesen illik rám. Eddig szimpatikus volt a többségnek és a páromnak is. Nem a képességeimmel van baj, hanem a méltóságommal. Tudok főzni, mosni, takarítani rendesen, egyszerűen csak nem fogok egy személyben ilyeneket csinálni, ha két ember van a háztartásban.
9/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon ritka ez a ket lehetoseg
Sajnos vagy nem sajnos en inkabb az elsore hasonlitok szexualis teren mindenkepp, takaritani nem szeretem de muszaj ugyhogy mindig megcsinalom nem szeretem a koszt, fozni sem szeretem viszont ha muszaj azt is megcsinalom. De ilyen nincs hogy nem csinalom meg mert nem szeretem. L
10/26 anonim válasza:
Egyik se,aki nem tesz a másikért,ne várjon el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!