Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak perverz dolgokról lehet itt beszélni a fiúkkal?
Sajnos igazad van kérdező...
Én egyszer próbáltam egy fiúval San Marino külgazdaságáról kommunikálni ebből a kategóriából... De azt is az anális szexhez hasonlította.. Borasztó.
Hogy miért van... Azt nem tudom sajnos.
A nőkkel se lehet értelmesen...
Mindegyik csak a farkam ról akar képet...
Így mondjuk kérdéses hogy valóban nők voltak e
Az itteni nők közönyösek, szavakkal tőmondatokkal válaszolnak. Sőt nagy részük erősen általánosít is. (az itteni férfiak farokképeket küldenek, zaklatnak, stb.)
A szexizmusról es a neofeminizmusról nem is beszélek ami a szebbik nem felől árad.
Ezek után direkt farok leszek velük. Aztán lehet nyígni hogy komoly bajom van! XD
Nem csak azzal lehet, de jelenleg nem beszélgetek privátban senkivel. Érdekes téma ez, főleg csak olvasok. Bár agyamra megy, hogy a kérdések 90%-a ugyanaz, és szerintem még ugyanazok is teszik fel. Ezek közül sok perverz baromság vagy szimplán valami közönséges, idióta kérdés. Ezeket meg sem nyitom. Ha akarsz, beszélgethetünk akármiről.
35f
Beszélhetünk zenei témáról is :)
Dugtál már zongorán? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!