Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerettek nyíltan beszélni intim dolgokról? 21F
Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 11:50
1/9 anonim válasza:
Van aki szeret van aki nem en pl nem nagyon szeretek de nem is ijedek meg ha olyat kerdeznek..
2/9 anonim válasza:
Most is egy perverz csajjal üzizek. :)
3/9 anonim válasza:
Én igen, de ezt sokan nem preferálják :D
4/9 Timike10a válasza:
Nekem sincs bajom vele.igen szeretek.xd
5/9 anonim válasza:
Igen. Főleg a párommal, amitkifrjezetten fontosnak is találok egy párkapcsolatban. De am mindig jól jönnek mások sztoriaji, pláne ha tippet ötletet meríthetek belőle, vagy esetleg én adhatok azt.
23/n
6/9 anonim válasza:
En tobbnyire szeretek
Bar van amikor nem
20L
8/9 Lollipop Girl válasza:
Én szeretek nagyon,a fiú barátaimmal kb minden apró részletet ki szoktunk beszélni,a csajokkal is bár velük óvatosabb vagyok mert párszor már ilyen miatt egyik barátnőm mindig azokra startolt akikkel én már kavartam és pozitívan említettem neki őket.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!