Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 40-es férfi, aki tovább bírja 5 percnél?

19,21!
Nincs pasim.
21: sajnálom hogy ilyen gyenge minőségű életed van, hogy itt akarsz ismerkedni. Én jobban preferálom a személyes ismerkedést. Próbáld meg feldolgozni. Mellesleg ha elolvasod a kérdésem, sehol nem láthatod, hogy partnert keresel. Akkor meg minek ajánlod fel magad, majd sértődsz meg hogy nem kellesz. Nőlj fel.

"Ok. Még mindig nem netről, főleg nem innen szeretnék ismerkedni. Köszi."
Mintha ide nem tévedhetnének fel az értelmes és alkalmas partnerek csak a hülyék... Nem értem ezt a felfogást. Az oldal túl alantas hely ahhoz hogy szóba lehessen állni valakivel? Nem értem!
Amúgy én stimulációtól függően elég jól bírom. Ha nagyon izgató egy nő akkor kb 4x tudok elmenni de mivel izgató így adagonként nagyobb a kielégülés így már a második is sokkal kisebb mint az első. Egy átlagos szex nálam 30-60 perc. Új partnerrel 3-4 óra, persze vannak benne kisebb pihenők.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!