Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos a párom részéről, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a párom részéről, hogy ezért nem nyúl hozzám?

Figyelt kérdés

Mikor megismertem azt mondta nem baj ha nem kezdeményezek, elfogadja hogy ilyen vagyok.

Míg jártunk mindig ő kezdeményezett puszit, szexet.

Összeköltöztünk utána megváltozott. Kevesebb szex, puszi.

Azt mondta elege van, hogy minfig csak ő kezdeményez nem érdekli már az egész. Mikor mondom neki régen nem volt gond, erre a válaaza menj a p.csába már ne vitázz már megint.

Ha szólok neki nem bújsz hozzám nem adsz puszit mint régen rámordít azt mondja, már megint kezded? Te sose tudod abbahagyni?

Majd ha te is kezdeményezel addig nem felejts el.

Változhat ennyit egy ember fél év alatt?

2019. nov. 11. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

Mindent a párodra hárítasz, ő tehet mindenről.

Egy férfinek érezni kell hogy kívánja a nő, nem csak minden alkalommal beadja a derekát..

Én pattintanám a nőmet ha nem mászna rám.

2019. nov. 11. 13:09
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Igaza van
2019. nov. 11. 13:11
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Meg ez is megalázó lehet, hogy szólsz neki h "nem adsz puszit, meg nem ölelsz meg?"

Szerintem úgy volt vele, hogy ad neked egy esélyt, hátha csak félénk vagy még az elején, de megunta hogy mindig körbe kelljen ugrálni meg pitizni egy kis punciért..

Nem mindig a férfiben van a hiba, hallottam már egyszer olyat is a kutyám öccsének a fiától, hogy a nőben volt a hiba.

2019. nov. 11. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nagyon fárasztó és kiábrándító. Ugyanilyen helyzetben vagyok, csak a másik oldalon. Én vagyok, aki mindig kezdeményez, én vagyok aki mindig odamegy és bújik, puszit ad stb, de ez visszafelé.. tehát egyoldalú. A legjobb, amikor kezdeményezek és vissza is utasít. :) Nekem is tele a ... és ahogy előttem írták olyan szinten rombolja az érzelmeket és a kapcsolatot, hogy elmondani nem tudom. Én is belefáradtam már, inkább hagyom a ...

Tudod milyen jól esne a párodnak, hogy ha néha te közelednél? Nem kell folyton, csak néha.. ha vennéd a bátorságot és leküzdenéd ezt a fajta gátat, átlépnéd a komfortzónát. Én számtalanszor áléptem nagyon sok mindenben, de elfáradtam, hogy csak én. A különbség még, hogy mind a ketten nők vagyunk.

25L

2019. nov. 11. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Nálam is hasonló gondok vannak....

Már inkább meg sem érintem, mert olyan kémia van köztünk, hogy a kiujjától is feláll...., de inkább el se induljon ez a folyamat, mert tudom hogy nem lesz semmi :(! Pedig tiszta szíből szeretem és amikor van sex 6-8 hetente, akkor nagyon jó!

Próbáltam már többször beszélni vele, de annyira prűd vagy nem is tudom.Annyira szeretem (ném) kényeztetni, de nem engedi, mert hogy néz az ki hogy ő élvezi én meg nem.

Nem tudom mit hoz a jövő, de ez valóban rombolja az intimitást és a kapcsolatot is!

Pedig egyébként mindenben tökéletes társ!

2019. nov. 11. 13:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy pasi sem tolerálja sokáig ha a nő nem kezdeményez mert ebből azt érzi hogy nem kívánják őt. Én ugyanígy vagyok. Egy idő után ez annyira idegesítő és megalázó hogy valóban dühöt tud kiváltani amikor csak rá gondolunk. Amikor ő utasított vissza az is nagyon nagy hiba volt és érthető ha neked rosszul esett. A jelenlegi ábra szerint ez a kapcsolat tönkrement. A párod agresszív és harag van benne irántad, rejtett gyűlölet emiatt akkor is, ha összességében nem utál téged. Valahol ez érthető és jogos is.

Sajnálom hogy így alakult. :(

35F

2019. nov. 11. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!