Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Minek kell a gyereknek húsvétr...

Minek kell a gyereknek húsvétra nyúlat venni? Óriási feleltőlenség a szülők részéről.

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint ilyenkor sok szülő vesz nyuszit a gyerekeinek, mert az olyan cuki, lehet simogatni meg hát húsvétkor ez a "szokás". Amikor rájönnek, hogy eléggé vad az alaptermészete, rengeteg idő és energia megszelídíteni, ráadásul odafigyelést igényel az etetése is, ami egy gyereknek nem igazán megy, akkor kezd nyűggé válni. A tisztántartásáról nem is beszélve. Egy-két hétig nagyon aranyos és cuki, majd pedig teherré válik és az erdőben végzi. Én vidéken lakom és májusra általában tele van az erdő kitett nyúlakkal. Mi értelme van ennek? Miért nem viszik el inkább az állatkertbe a gyerekeiket? Mindenkinek jobb lenne, nem? Vagy ez egyfajta nagyzolási kényszer? Egy korábbi kérdésben kisbárányt akart venni valaki. Ha a gyerek orángutánt kér vagy fókát, akkor azt is megkapja?

Lehet, hogy én vagyok a maradi...

2015. ápr. 2. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert nem tudnak gyereket nevelni, ha a gyerek visít valamiért, azt megkapja, és nem fogják fel, hogy ártatlan életekkel szórakoznak! Nem vagy maradi!
2015. ápr. 2. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha mar nem erdekli a nyul, utana meg mindig le lehet vagni jo kis porkolt lesz belole.
2015. ápr. 2. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Alapvetően nem lenne ezzel gond,ha a szülők utána tudnának/mernének mit kezdeni vele. Pl.: [link]
2015. ápr. 2. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Az állatkert nem veszi be a nyulakat, ésha bevenné, akkor is a húsevők örülnének neki, nem a nyúl. Mellesleg a húsvéti nyulak jórésze szintén húscélú tenyésztés eredménye, ha nem veszik meg őket akkor mennek a fazékba.
2015. ápr. 2. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!