Szeretnék egy hörcsög de a szuleim nem engedik. Mit csináljak?
Közös lónak túros a háta.
Szüleiddel se, de veled se értek egyet. Meg különben is kinek jó az, ha ide-oda cipelitek szegény állatot. Nekem törpehörcsögöm van, nemrég költöztünk és már attól ki volt készülve, hogy másik szobába került. Pedig a terráriumban nem változott semmi.
1Nem büdös,ha hetente takarítod!
2Nem valószínű hogy alergiás lennél rá!
3nem tenne neki jót ha minden héten másnál lenne!
Beszéld meg a szüleiddel!Szelídek-nyugodtak nem igényelnek annyi figyelmet mint1 kutya,és kicsi is!:)Tudom így könnyű mondani én szerencsés vok mivel 1 nap arra mentem haza,hogy anyáék odajöttek az ajtó elé hogy van kisállatom!Bemegyek hát mit látok........ott a hörim!próbálj sokat segíteni nekik,fogadj szót!Hiddd el menni fog!
Nekem van kis dzsungáriai törpehörcsögöm.
Az tényleg nem jó neki na ide-oda cipelitek, akkor vagy legyen külön külön, vagy csak az egyikőtöknek, de ez a közös nagyon nem jó ötlet.
Egyébként ha hetente takarítod semmi szaga nincs. Nagyobb törődést nem igényel, hetente kell takarítani és minden este etetni kell, plusz naponta 10-20 percet foglalkozni vele.
Sok sikert!
Ne közöst ne!
Úgy vettük rá apát, hogy neki semnit nem kell majd csinálnija és nagyon édes lessz. De apa nem eggyezett bele abba, hogy itt neki hurcolgatni keljen éveken keresztül(mert sokat utazunk) montuk neki, hogy szegény csak 1-3 évig él és egy max két napot kibír egyedül(nem állandó jelleggel egyedül). Migkérdeztük a szomszédkat és azt mondta ha rászololunk vigyáznak rá. Meg egyik barátunk is szívesen vigyáz rá. Kérdezd meg te is egyik rokonotokat/barátotokat vigyáznak e rá? Sok sikert.
Ja és nem büdös és még a kicsik(ha van testvéred) és te sem leszel allargiás rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!