Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, ha egy fiatal lány (15-20éves) az idős pasikhoz vonzódik? (50+)
Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 20:38
51/58 anonim válasza:
Hät ha ez a ki íràs aktuälis mèg èn szivesem ismerkednèk. Nagyon sportos alkatú 52 èves pasi vagyok,10 et simän le tagadhatok. Elvältam független vagyok. Imàdnèk egy ilyen fiatal kapcsolatot. :)
52/58 anonim válasza:
Nagyon izgató lenne egy fiatal csajszival ...
47f
53/58 Rzk4ever válasza:
Az apakomlexus nem játék. Mély lelki okai vannak, nem azért keressük idősebbek társaságát, mert 50+osok
54/58 anonim válasza:
Lényegtelen; gondolom az ilyenek főleg a hiressegekhez vonzódnak, nem az átlag magyar sörhasas, lepusztult, majdnem kopasz 50es férfiakhoz.
Ezerszer gázabb, amikor az ilyen korú férfiak vonzódnak tinikhez.
56/58 anonim válasza:
Nekem tetszik és jo volna belefutni ilyen csajsziba!
57/58 anonim válasza:
Ha mindkét félnek jó, semmi baj vele. Amióta megvettem és beüzemeltem egy bezárt szalonból egy szolit, egyre több fiatal (18-25 közötti, főleg főiskolás/egyetemista) "rajongóm" van, ki érti? :)
58/58 anonim válasza:
Ha ez a vágyad akkor miért ne? Ha minden klappol, akkor nincs ezzel baj.
40+F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!