Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35+ferfiak, ti orulnetek, ha egy fiatal lany meglovagolna elso alkalommal?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy 35 eves ferfivel, en 25 vagyok. Kislanyos vagyok, de kulsore noies, imadok lovagolni es a szamba venni a peniszt mar a szex elejen. De nem tudom, egy idosebb ferfi nem iranyitani akar? Nem tul bena, ha en vagyok tul "vad"?2019. okt. 14. 14:38
1/14 Lazy Lover válasza:
Imàdnàm szeretem ha egy csaj is csinàl valamit
2/14 anonim válasza:
nekem nagyon bejön, élvezem, és ilyen partnerre vágyom!
42/F
3/14 anonim válasza:
Nem mintha allulról nem lehetne irányítani...
4/14 anonim válasza:
Nagyon örülnék egy ilyen nőnek!
7/14 Deflohelp válasza:
Örülnék, annál is inkább, mert a lovaglással még nincs vége a világnak, lehet testhelyzetet váltani, azután felülről irányítani.
9/14 Bummer válasza:
Nincs erre kor szerinti törvény és előre megírt séma.
Ahogy adja magát a helyzet. Bármennyi idős voltam, mindig úgy volt ahogy a partnerrel éreztük hogy éppen jó.
Ha élvezi két ember egymást teljesen beindulva, mindegy hogy én "vágom oda az ágynak" vagy rám veti magát és díjugratóst játszik. :)
36F
10/14 anonim válasza:
Na wazze' aki erre azt írja, hogy zavarná (mármint ha egy 25 éves lány meglovagolja) akkor az vagy b..zi vagy impotens vagy tökhülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!