Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a BDSM inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a BDSM inkább kapcsolatban, vagy azon kívül működik?

Figyelt kérdés

Miért gondoljátok így?

Nemet és kort is!

2019. nov. 10. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban nagyobb a bizalom, jobban megbízik az ember a másikban, hogy megengedjen neki extrémebb dolgokat is. De kapcsolat nélkül is lehet jó bizalom, szerintem. 40/F
2019. nov. 10. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőknek kapcsolatban, férfiaknak azon kívül megy jobban.
2019. nov. 10. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Normál párkapcsolatban sosem ment valami miatt. De amikor "csak" a szexről szólt a dolog, akkor el tudtam magam engedni mindig. Bár az évek múlásával rájöttem, hogy most már tudnám ezt másképp kezelni.

48+Ffi

2019. nov. 10. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
A munkahelyeken nagyon megy Mo.-n...
2019. nov. 10. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem kapcsolaton kívül jobban megy.

Nálam eddig kapcsolatban nem ment, mert azt hitték h ezzel bántanak engem, és nem akartak fájdalmat okozni stb...

L

2019. nov. 10. 21:47
 6/8 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
A párommal bdsm re jöttünk össze. Minden volt {kemény fenekdlés, kikötözs, bimbócsipesz, elektro stb 😎} aztán ahogy már nem csak szex volt, hanem barátnő, feleség, egyszerűen nem tudom megtenni vele. Pedig nem lenne egyikünknek se ellenére.
2019. nov. 11. 13:33
 7/8 mikeXxX ***** válasza:

Szerintem meg pont hogy kapcsolatban lehet feszegetni a határokat jobban. Az egyszeri alkalom az soha nem a tuti .

40f

2019. nov. 11. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt mindenki maga érzi. Számomra csak párkapcsolatban működik, nem tudom másképp elképzelni. Valakinek pont, hogy csak kapcsolaton kívül, sokaknak mindkettő megy. Idővel változhat is, hogy pont abban az életszakaszban melyiket preferálja.
2019. nov. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!