Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok anal hány évesen kezdett izgatni titeket?
Mikor próbáltátok ki először magatoknak, illetve pasival? Pozitív vagy negatív élmény volt? Most hány évesek vagytok?
F22
Kedves 10-es 😊
Ezért írtam, hogy általában!
Nem bántás akart lenni, hanem 1 észrevétel...
De valóban itt szerintem sokmindenkinek könnyebb, mivel elég személytelen az egész, de nincs is ezzel semmi baj! 😉
Pontosan nem tudom,de elég korán.
Semmilyen nem volt,mert csak egy fültisztitó pálcikát dugtambe,és nem is éreztem semmit.
Amikor kihúztam akkor kakis volt és onnantól kezdve hanyagoltam úgy kb:14éves koromig. Akkor már kicsit felkészültebben és több tudással kezdtem neki a dolognak.
Jó volt a barátommal még jobb.
27/l
Gyerekkent benyultam parszor furdes kozben meg egyszer tanulas kozben de olyan lett az ujjam szoval inkabb hanyagoltam. Meg a fuzetem is olyan lett, ki kellett vagnom a lap also reszet. :D
Pasival kb. 26 evesen probaltam ki. Eloszor fajt, de ovatos volt. A vege fele mar nyomtam magam neki.
Elvezni nem elveztem el. Nekem punciba tokeletes.
Én magamnak soha, a barátom viszont benyúlt ujjal, ami eléggé meglepett, és főleg azon csodálkoztam, hogy még jó is volt. Ez volt tizennyolc évesen. Vele próbáltuk utána a rendes anált is, de nem sikerült. Egy későbbi barátommal viszont igen, húszévesen.
21/L
Már gyerekként belenyúltam és dugtam be fogkefe nyelét és fésűt is, eléggé szerettem. Az első pasimmal már csináltuk popsiba is, és az is nagyon jó volt.
20/l
12 évesen és ujjammal próbáltam ki elsőre
18/l
nagyon korán 8,9évesen de akkor nem tudtam,hogy ez a sex(nek) is része lehet csak élveztem,hogy birizgálom és dolgokat dugok bele. Fültisztitó pálcika stb.
Aztán realizálodott,hogy mást is lehet oda dugni...ezzel 16éves koromig vártam,és nem volt jó. De persze ez nagyon partner fűggő.
Azóta volt jó is rossz is. A mostani barátom nagyon tudja mit,és hogy kell.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!