Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 cm-es farokkal mondjak le arról, hogy valaha is lesz barátnőm?
Nem. Komoly kapcsolat, le is mérte poénból.
Mutatott filmeket is amúgy, ez a csaj nagyon kész. Teljesen átlagos -erotikus filmes- 16-17 centis brokikat mondott kicsi véznának. Mondtam is neki, hogy a magyar átlag ennél kisebb, szóval nehéz lesz újra élveznie a szexet.
El kell fogadni a tényt, valakinek nagy igénye van anatómiailag. Most miért hazudjanak az emberek? Ez egy testi adottság, az embernek el kell magával számolnia. Vagy tudja használni amije van, vagy nem.
Hálisten engem nem érint ez a probléma, a 16-osomra nem érkezett panasz, de azért néha engem is elfog az önbizalomhiány amiket a fiatal lány ismerőseim mesélnek. Pl másik régi lánycimbim azt mondta, ő még nem látott 17-18 centi alattit.
Ennyi el kell, fogadni, hogy vannak nagypénisz függő lányok.
...de ezen nincs semm gond. Mi férfiak is ugyan úgy válogatunk.
Úgyhogy nagy furkó híján én is a technikára, érzékiségre, ritmusra koncentrálok és hogy minél többet adjak. A simogatás és érzékiség nagyon sokat számít, szerencsére kárpótolom a méretemet ezekkel, meg hogy sokáig bírom.
Legutóbbi barátnőm elmondta hogy őt sohasem cirógatták még, meg értek hozzá érzékien. Csak "megb...ták" általában. Vagy kemény szex volt teljesétménnyel, vagy belesült az illető 5 perc alatt aztán otthagyta. Illetve minden pasijának volt valami fétise amit inkább nem írok ide.
Én voltam az első aki érzékien ért hozzá, ezt mondta... és csodálkozott hogy lehet így is. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!