Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16/4.5 cms farokkal nem fog bántani egy lány sem?
Most vagyok életemben először szerelmes, és úgy érzem hogy néhány héten belül fogunk szexelni.
Nem fog csalódni a testemben a lány?
Szerintem ez pont idealis meret sot talan meg vastag is lesz:D nekem legalabbis mar egy 4cm es dildo boven kellemetlen (mondom ezt ugy h reg nem vagyok szuz:D)
Egyebkent meg ha szeret a lany akkor nem ezen fog porogni h mi mekkora rajtad. De mint mondtam talan meg nagy is lesz ez tole fugg igazabol, nem tudjuk h o mit preferal
Totálisan átlagos méreted van, úgyhogy ha e miatt bánt valaki akkor küld el lófütyküsért egy istállóba.
Egyébként ha a partnered szerelmes beléd akkor nem fogja érdekelni a méreted, mert te kellesz neki nem egy nettó farok. Sokkal fontosabb a méretednél, hogy figyelj a lányra, legyél vele kedves, udvarias, normális.
Még soha, egy szex előtt sem mértem meg senkiét vonalzóval! 😃
Nem emiatt fog szeretni téged egy nő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!