Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 cm-es farokkal mondjak le arról, hogy valaha is lesz barátnőm?
Általában 1-2 alkalmat adnak a lányok hogy bizonyíts. Aztán minden esetben szakítás lesz a vége, ha nem tudod használni a szerszámot.
Ezért kéne valahogy szexuálisan kiművelned magadat, amíg el nem érhető a biztonságos műtéti implantációs technika.
Én bíznék benne hogy 10 éven belül bevett eljárás lehet a pénisz implant/átültetés. Teljes átültetést már csináltak...
Addig is, használni kell tudnod. Ha az se megy, akkor 1-2 este után azonnal megszakítják az ismerkedést. "Szerelem" ide vagy oda.
#14, Ez nagyon szép gondolat, de mégis hogyan sugározzon önbizalmat?
Az ötlet jó, de megoldást senki nem tud. Az önbizalom nem úgy alakul ki, hogy felébred reggel egy szorongó szűz kisfarkú srác és "hát mostantól nem érdekel, duzzadok az önbizalomtól!"
A GyK nagyon sokat ront a helyzeteden.
Azok, akik lányként (jelentsen ez bármit) szólnak hozzá, és azt írják, hogy ők xy cm alatt nem éreznek semmit. Azok, akik fiúként huszoncentiket mondanak, de még azok is, akik 16 centit, de hozzáteszik, hogy az alatt nincs esély.
Mintha a szexualitás kizárólag érzelemmentes akció lenne... Hát nem, normális esetben előbb vannak az érzelmek, azután a szexuális kapcsolat, és az érzelmek mindent felülírnak. Lesz barátnőd, de ne úgy képzeld, hogy letolod a gatyádat, és a barátnőnek való csaj beléd szeret attól, amit lát. A barátnőd nem a farkadba fog beleszeretni, hanem beléd, a farkad pedig meg fog felelni neki. Így működik.
Ne kérdezd meg, honnan tudom, mit érzel, mitől félsz, miért vagy elkeseredve, azt se, hogy honnan tudom, hogy a méreted nem akadály.
68 F
Melyik jobb ilyenkor?
Az őszinteség, vagy hamis remények keltése?
Még 16 centivel is önbizalomhiányos az ember...
Ha jóképű vagy, 1-2 randiig el lehet jutni, aztán a nő dönt. Sajnos igaz az eegykét estés törvény. A legtöbb nő nem szórakozik olyannal akivel nem jó az elején a szex. Ezt itteni kérdések is alátámasztják. Megy itt a mesedélután, aztán kiderül hogy adnak egy hónapot. Ha nem tudsz jó szexet produkálni akkor kaszáltak.
Lehet kis pénisszel is örömet szerezni, nem ezt mondom... de pont a jó szexhez határozott attitűd kell, jó mozgás, ritmusérzék, a női test alapos ismerete. De ezt csak tapasztalat útján lehet megtanulni.
Tapasztalathoz meg csajozni kell meg hosszútávú kapcsolat.
Ördögi kör...
Na jövök egy cáfolos sztorival.
Elkezdtem barátkozni egy olyam pasival aki elsőre nem tetszett tehát tènyleg csak barátságnak indult idő közben beleszerettem mert tetszett a szemèlyisège ès az amilyen ő (nem pedig az, hogy nèz ki).
Egy idő után persze ő elkezdett közeledni testileg de mindig emlegette, hogy neki kicsi a farka. Mèg sose találkoztam olyan pasival aki azt mondogatja, hogy neki milyen kicsi álltalában akinek kicsi is azt mondja milyen óriás neki....
Na de a lènyeg az, hogy ahogy hozzámbújt ahogy ölelgetett simogatott, soha senkinèl nem èreztem ezt amit ennèl a pasinál. A farka tènyleg kicsi de nem èrdekel mert ő nem csak a farkából áll hanem neki van egy lelke amibe beleszerettem. Meg ahogy hozzámèr ès törödik velem számomra ez az ami fontos. Èn letudnám èlni az èletem vele.
(persze az megint màs kèrdès, hogy ő nem szeretne tőlem komolyabbat)
#18, Bu..zi, vagy mi baja van?
Minek ölelget ha nem akar semmit. A leírásból látszik, hogy egy takonygerinc a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!