Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit gondoltok ennek a csajnak a testéről? (arc és tetkot ne nézzetek) Ha a baratnotok így nézne ki zavarna titeket?
Figyelt kérdés
Hasonlóan nezek ki és az egyik exem le is szólt emiatt engem a napokban. Tényleg annyira rossz ez az alak?19L
2019. nov. 7. 23:31
21/28 anonim válasza:
Nem rossz! A teste az pont jó.. egy pici hasi zsírpárna van de engem nem zavar. És az ellen meg lehet tenni/eltüntetni!Szerintem szült már a csaj.
22/28 anonim válasza:
Tudom hogy fiúk véleménye érdekel,de női szemmel ez a test teljesen rendben van.
24/28 anonim válasza:
Hát én megnéznélek téged is. Szerintem jól néz ki a lány... 😉
26/28 anonim válasza:
Nekem is ilyen az alakom kiveve a popsim
27/28 anonim válasza:
az jutott eszembe talán ez egyfajta"ex bosszúja" dolog,mármint hogy beszólt. kicsinyes dolog volt ez tőle,és szerintem ha belegondolsz,Te is úgy ítéled meg hogy a faszi maga is egy piti alak volt. nem véletlen hogy már csak ex...
a véleményem még mindig fenntartom, farokra való a hölgy .
28/28 anonim válasza:
Ez a csaj gec1re szexi!!! Az az érdekes hogy a melle és a hasa is nagyon nagyon tetszik pedig nem tökéletesek, viszont nagyon nőiesek! Az arca is nagyon szép és gyönyörűek a szemei.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!