Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit gondoltok ennek a csajnak a testéről? (arc és tetkot ne nézzetek) Ha a baratnotok így nézne ki zavarna titeket?
Hasonlóan nezek ki és az egyik exem le is szólt emiatt engem a napokban. Tényleg annyira rossz ez az alak?19L
nekem abszolút bejön ez az alkat, ha legalább párosul hozzá egy formás popsi vagy egy szép arc..
ha választani kellene egy vékony és e-között, gondolkodás nélkül ezt választanám, a legtöbben szeretjük ha van mit fogni szerintem, de sokat számít az összkép azt hozzá kell tenni, szóval lehet, hogy ilyen a testalkatod, de az összkép lehet nálad kevésbé jó, vagy akár jobb is, nehéz így látatlanba konkrétat mondani
Szerintem nem rossz de figyelni kell mert hamar oda lehet a forma, +2-3 kg és borul.
Ez az en véleményem. De amúgy sem a forma az elsődleges egy párkapcsolatban.
Tudom az arcot nem kellett volna nézni de nagyon szép a szeme ennek a lánynak.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!