Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha sose elveztem meg el?
Masztizas es szex kozben sem tudok, egyszeruen akarhogyan probaljuk faj a csiklom mar egy idoutan, hulyemnel meg olyan erzesem van mintha pisilni kellene... kezd mar elmenni a kedvem a szextol mert mar probalkoztam a masztizassal is hogy “megismerjem a testem” de sehogysem jo erzes.... mit tegyek?! 😩
18/L
Na, amikor olyan érzésem van, hogy pisilni kell, akkor nem szabad abbahagyni! ;)
Ne görcsölj rá, csak engedd el magad, és élvezd a pillanatot.
Milyen pózokban próbáljátok? Lovaglóban nekem például sokkal hamarabb jön.
#5: azért kellene felhagyni a hüvelyi próbálkozással, mert neked nem megy? Ha neked nem sikerül, ne sikerüljön másnak se?
Az a pisilni kell érzés az orgazmus előjele. Ezek szerint ő képes lenne rá, csak túl korán abbahagyja, esetleg túlságosan rágörcsöl.
A légzőgyakorlatra meg inkább nem mondok semmit.
Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más jön be. Igen, ehhez az út a masztim keresztül vezet. De nem biztos, hogy másnak is jó az a technika, mint neked.
Én 46 éves vagyok, 30 éve élek nemi életet, nekem is kellett 2-3 év, mire kiismertem a testemet, és sikerült elélveznem.
Mára már kifejlett az orgazmus készségek, nincs olyan, hogy nem élvezek el, és hüvelyi úton is megy.
De a te módszereddel nekem például tuti nem sikerülne.
Kedves előző!
Mi bajod van azzal, hogy elmondtam az ÉN tapasztalataimat a Kérdezőnek? Hatha pont ez fog neki segíteni. A hüvelyi orgazmus pedig NEM megy mindnekinek, hiába okoskodsz. Ez kb olyan, mintha azt mondanád neki, hogy először integrálni tanuljon, majd utána a szorzótáblát.
Nem az a bajom, hogy elmondod neki a tapasztalataidat, hanem az, hogy arra biztatod, ne is próbálja meg! Holott a csiklóorgazzmeg sem közelíti a hüvelyit!
Az a pisilni kell érzés pedig nem azt jelenti, hogy pisilni kell, hanem TÉNYLEG az az orgazmus bevezetője.
Ha meg fáj, az azt jelenti, kiszáradt, tehát nincs meg a kellő izgalmi állapot. Lehet, rágörcsöl, első körben meg kell tanulnia elengednie magát.
És sajnos, sok a béna pasi is...
És hidd el, a hüvelyi orgazmusra minden nő képes, ugyanaz a test felépítése, az anatómia. Csak van, akinek simán jön, és van, akinek meg kell tanulnia. Na meg megfelelő férfi kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!